Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Овај савет ми је излечио ИСПУЦАЛЕ ПЕТЕ за само неколико дана

Испробајте ове једноставне, а квалитетне савете и вратите диван изглед својим стопалима.

1615273484_pete.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Аура Хеалтх Центер
Oglas

Испуцале пете нису само естетско стање, већ су и врло болне, упорне и могу нарушити квалитету живота.

Међутим, постоји једноставно решење за овај проблем за које ћете требати неколико састојака и јако мало вашег времена. Након што завршите, можете уживати ​​гледајући како регенерирана стопала добијају диван изглед.

Ево како то учинити:

Први корак – Третман топлом водом

Састојци:

Млака вода
2 кашичице соде бикарбоне
Камен за пете
2  кашичице соли

Упутство:

Успите млаку воду у каду. Додајте соду бикарбону и со па добро промешајте. Намочите ноге смесом и пустите да делује 15 минута. Након тога благо прелазите каменом преко испуцалих места.

Други корак – Пилинг

Састојци:

2  кашичице уља
Шећер

Упутство:

Узмите посуду и помешајте 2 кашичице уља и 1 кашичицу шећера. Масирајте стопала овим пилингом 5 минута. На крају их исперите као и обично.

Трећи корак – хидратација

Састојци:

Свећа
Уље

Упутство:

Додајте 2 кашичице уља и комад свеће у посуду. Ставите посуду у врућу воду док се састојци не отопе. Оставите смесу да се охлади и утрљајте је на ноге. Обујте дебеле чарапе пре спавања.

Мед

Ако требате антибактеријски лијек, мед је право рјешење за вас. Размутите шалицу меда у мало вруће воде и потопите ноге 15 минута.Масирајте стопала како бисте омекшали кожу.

Маслиново уље

Од маслиновог уља направите домаћу крему за ноге. Комбининујте кашичицу маслиновог уља, неколико капи лимуна или уља лаванде и улијте једнак део воде и натопите ноге у њу.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas