Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Постоји природан начин да повећате своје груди: Састојак који ће вам помоћи у томе (ФОТО)

Ово природно уље вам може донети невероватне резултате

1656933341_portrait-4593882_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Рицинусово уље има многе предности и делотворна дејства. Добро је за раст косе и пожељних длака у пределу лица. Међутим, оно што многи не знају је да рицинусово уље може помоћи и у повећају груди. 

Стимулација жлезда у грудима масажом је могућа. Рицинусово уље је у тим сврхама одлично. Хормони су ти који такође у многоме утичу на облик груди. 

Свака масажа је сама за себе веома пријатна. Ипак, масажа груди уме заиста да опусти, али и да учини бисту лепшом. Побољшаће прокрвљеност и грудима дати једну нову димензију.

Прочитајте још: СРУШИЛА ИНСТАГРАМ: Јелена Карлеуша у никад врелијем издању показала бујно попрсје и савршену фигуру (ФОТО)

Пре масаже, потребно је да се опустите. Можете напунити каду, и опустити се у топлој купки. Након тога, почните масажу са доњег дела груди. Благо га загрејте између прстију и почните  са доњег дела груди. Повлачите их лагано на горе, никако не правећи нагле или грубе покрете. Масажа је прво од споља, ка унутра. Затим, полазите од унутра и вучете ка споља. И даље сте на доњем делу груди. Ухватите их дланом и благо стискајте, подижући их на горе. То ће веома добро утицати на њихов облик.

Фото: Пинтерест

Рицинусово уље продире до ћелија и на тај начин ће веома добро утицати на облик ваших груди. Масажу примењујте једном недељном. Након тога сачекајте да уље још мало упије, па одсраните вишак. 

Ова метода вам неће успети уколико желите драстичну промену. Она је добра ако желите да ваше груди изгледају затегнутије, а њихов облик дефинисанији. Али уз помоћ ових ефеката ће ваш деколте изгледати бујније него иначе. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas