Oglas
· · Komentari: 0

Postoji prirodan način da povećate svoje grudi: Sastojak koji će vam pomoći u tome (FOTO)

Ovo prirodno ulje vam može doneti neverovatne rezultate

1656933341_portrait-4593882_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ricinusovo ulje ima mnoge prednosti i delotvorna dejstva. Dobro je za rast kose i poželjnih dlaka u predelu lica. Međutim, ono što mnogi ne znaju je da ricinusovo ulje može pomoći i u povećaju grudi. 

Stimulacija žlezda u grudima masažom je moguća. Ricinusovo ulje je u tim svrhama odlično. Hormoni su ti koji takođe u mnogome utiču na oblik grudi. 

Svaka masaža je sama za sebe veoma prijatna. Ipak, masaža grudi ume zaista da opusti, ali i da učini bistu lepšom. Poboljšaće prokrvljenost i grudima dati jednu novu dimenziju.

Pročitajte još: SRUŠILA INSTAGRAM: Jelena Karleuša u nikad vrelijem izdanju pokazala bujno poprsje i savršenu figuru (FOTO)

Pre masaže, potrebno je da se opustite. Možete napuniti kadu, i opustiti se u toploj kupki. Nakon toga, počnite masažu sa donjeg dela grudi. Blago ga zagrejte između prstiju i počnite  sa donjeg dela grudi. Povlačite ih lagano na gore, nikako ne praveći nagle ili grube pokrete. Masaža je prvo od spolja, ka unutra. Zatim, polazite od unutra i vučete ka spolja. I dalje ste na donjem delu grudi. Uhvatite ih dlanom i blago stiskajte, podižući ih na gore. To će veoma dobro uticati na njihov oblik.

Foto: Pinterest

Ricinusovo ulje prodire do ćelija i na taj način će veoma dobro uticati na oblik vaših grudi. Masažu primenjujte jednom nedeljnom. Nakon toga sačekajte da ulje još malo upije, pa odsranite višak. 

Ova metoda vam neće uspeti ukoliko želite drastičnu promenu. Ona je dobra ako želite da vaše grudi izgledaju zategnutije, a njihov oblik definisaniji. Ali uz pomoć ovih efekata će vaš dekolte izgledati bujnije nego inače. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas