Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Ледленсер серије К

Кључ светла (ВИДЕО)

Свакодневно, поготову ноћу има безброј тренутака у којима нам је неопходна батеријска светиљка

1610111656_Ledlenser-K.jpg
Ледленсер-К - Фото: “Ледленсер”
Oglas

Без обзира да ли тражите нешто у мрачном углу подрума или гараже или увече водите пса у шетњу Ледленсер лампа је увек поуздан партнер и пружа потребну сигурност. 

Прочитајте још: СВЕТЛОСТ не само на крају тунела (ФОТО)

Мала, али моћна светиљка, фото: “Ледленсер”

Елегантне, изузетно снажног снопа и чврстог кућишта батеријске лампе серије К су популарне код Широког спектра корисника. Због компактних димензија, људи ове мини лампице често држе причвршћене на привесцима за кључеве, јер “К” у овој серији означава “кључ”. Притом је веома погодна да осветли браву аутомобила на мрачном паркингу или кључаоницу улазних врата. 

На први поглед ова лампица делује као играчка, али само док је неукључите окретањем “главе” лампе. Јер тада мало постаје велико - лампа дужине 4,3 цм и тежине само 10 г, даје светлост јачине 13 лумена до даљине од 16 метара.  

Прочитајте још: Истражите свет са поузданом навигацијом у руци (ФОТО)

 Често се носи као привезак за кључеве, фото: “Ледленсер”

Као и све “Ледленсерове” лампе, тако су и ове малене светиљке водонепропусне и отпорне на киселину, тако да у случају да батерија АА процури, неће бити оштећене. Три модела (К1, К2 И К3) ове “џепне ракете”, како је из милоште зову Американци, продаје се у две боје – ружичастој и црној, по цени од непуних осам долара. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas