Oglas
· · Komentari: 0
Garmin GPSMAP 64 sx

Istražite svet sa pouzdanom navigacijom u ruci (FOTO)

Bilo da se bavite planinarenjem, biciklizmom, trejkingom ili penjanjem, osećaćete se sigurnije sa uređajem za navigaciju

1605694251_Garmin-64XS.jpg
Garmin-64XS - foto: “Garmin”
Oglas

Poznati proizvođač Garmin izbacio je na tržište novi model 64 sx iz  serije ručnih navigatora GPSMAP 64k.  

Pročitajte još: Jesenji marš kroz blato, vodu i maglu (FOTO)

Po anketama više specijalizovanih revija proglašen je za najbolji ručni navigacioni uređaj ove godine. Odlikuju ga veoma čvrsta I vodootporna konstrukcija, ekran u boji od 2,6 inča čitljiv i na sunčevoj svetlosti i jednostavna upotreba.  

Uvek na pravom putu, foto: “Garmin”

Ručna serija GPSMAP 64k isporučuje se sa unapred ugrađenim TopoActive mapama sa pokretnim ulicama i stazama za biciklizam i planinarenje i satelitskih snimaka u različitim formatima. Zahvaljujući četvorosteznoj anteni i prijemniku visoke osetljivosti i podršci više globalnih navigacionih sistema (GPS, GLONASS i Galileo), serija GPSMAP 64k brzo i precizno locira vaš položaj i održava svoju lokaciju. Takođe ima baromater, altimater i kompas. 

Jednostavna orijentacija, foto: “Garmin”

Koristi dve baterija tipa AA, koje mu obezbeđuju autonomija dužu od 16 sati u aktivnom GPS modu i sa njima je težak 215 g.  

Pročitajte još: Klizavo tlo i padavine su izazov za OPREMU

Pregledan displej na uređaju Garmin GPSMAP 64sx, foto: “Garmin”

Bonus je i kamera sa autofokusom od 8 megapiksela koja omogućava geografsko označavanje fotografija. Takođe možete pronaći prodavnice, restorane, univerzitete, parkove i smeštaj. Cena je oko 300 dolara. 

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas