Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОВЛ Клауд Дефенсив

СОВА угрозила донедавно неприкосновени Шурфајер (ФОТО)

Осмишљена првенствено као тактичка лампа за пушку, ОВЛ је због универзалности постала популарна и тражена и међу ловцима

1605000506_OWL.jpg
ОWЛ - фото: “Цлоуд Дефенсиве”
Oglas

Америчка компанија Клауд Дефенсив представила је занимљиву тактичку лампу названу ОВЛ (сова) по скраћеници од Оптимајсед Вепн Лајт. Намењена првенствено коришћењу на “дугоцевном” оружју ова лампа превазилази конкуренцију по неколико основа.  

Чврста конструкција, фото: “Цлоуд Дефенсиве”

Прочитајте још: На нишану и у мраку (ФОТО)

Троделно кућиште са интегрисаним сигурносним прекидачем израђено је од алу-легуре и гарантује 24 часа водонепропусности на дубини од чак 60 метара. Обликовано је тако да се без проблема користи и левом и десном руком.  

Интегрисани алат 

Алат за монтажу и демонтажу уграђен је у “реп” светиљке, фото: “Цлоуд Дефенсиве”

Потребно је само заменити места (преокренути) предњи (капа) и задњи део (реп) светиљке и можете је поставити на супротну страну оружја (леву или десну). Како нико не воли да се оптерећује алатом на терену, у поклопац “репа” светиљке уграђен је алат за монтирање и демонтирање лампе на оружје. Исти алат омогућава и да се промени сочиво на лампи, када је то неопходно. 

Снажан светлосни сноп 

Тактичка и ловачка примена, фото: “Цлоуд Дефенсиве”

Механичка отпорност је у складу са војним стандардима, а ефикасан домет (осветљавање људске силуете) прелази 350 метара, тако да се осим за тактичку примену, често користи у лову. Овај модел постао је главни конкурент до сада неприкосновеним Шурфајер ловачким рефлекторима. 

Занимљива тактичка лампа, фото: “Цлоуд Дефенсиве”

Кандела је функција фокусирања и смањивања лумена када се светлосни сноп упери ка мети. Нове  ЛЕД диоде дају топлију светлости која боље продире кроз фотонске баријере, а притом је пријатнија за очи. 

Прочитајте још: Озбиљна опрема за захтевне кориснике по прихватљивој цени

Функција фокусирања и смањивања лумена, фото: “Цлоуд Дефенсиве”

На жалост, цена од око 300 долара (са попустом) још увек је далеко од приступачне, али ни перформансе нису уобичајене.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas