· · Коментари: 0
УГАШЕН ПЛАМЕН

10 НАЧИНА на које се жене понашају када те више НЕ ВОЛЕ

Када жена престане да те воли, можете се осећати као да се ближи крај света.

1640688365_____________________75587.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Постоје одређени знаци које она даје када је изгубила интересовање за вас и везу са вама. Представљамо вам 10 најбитнијих: 

1. Више се не интересује

Када жена престане да воли мушкарца, њена брижна и радознала природа умире; више се не брине о томе шта се дешава у животу њеног мушкарца, не брине се и једва да је брине.

2. Она га више не сматра атрактивним

Када је жена заљубљена, сматра да је њен мушкарац супер привлачан и шармантан. Међутим, то се не може рећи када она престане да га воли; без обзира колико је згодан, она га неће сматрати привлачним када изгуби ту жељу за њим. Слатки мали стомачић њеног мушкарца одједном  постаје предмет критике.

Прочитајте још: 7 ФИНАНСИЈСКИХ ПРАВИЛА У ВЕЗИ: Руски психолог открио тајну за срећну везу

3. Без улагања себе

Заљубљена жена би уложила све напоре за свог мушкарца и везу, али када то није случај, она више не  мари за везу - тако да се више не труди да везу побољша или покаже мушкарцу да јој је стало.

Фото: Пиксабеј

4. Комуникација умире

Прва ствар кад жена престане да воли је кад приметите да је комуникација са вама утихнула . Ти тренуци у којима обоје разговарате и смејете се сатима би нестали и она вас не би пустила да уђете у оно што се дешава у њеном животу; био би јој као потпуни странац.

5. Није је брига како се осећаш

Ово се подразумевало од кад се заљубила у тебе. Радила би ствари без обзира на последице; она више не брине о томе како се осећате и никада се не труди да вас усрећи.

6. Не реагује на поклоне пажње и услуге

Такође, када жена више не воли мушкарца, више је не дотичу ствари које он ради за њу; ако га воли, ценила би мале ствари које он чини за њу, у супротном, остаје слепа за мале поклоне пажње или услуге.

7. Комуникација потиче од вас

Као што смо споменули у 4. ставци, њена комуникација са вама би нестала када вас више не воли, али се не завршава само ту. Не би започела комуникацију нити повукла било какав потез; сваки облик комуникације би увек потицао од мушкарца, а често се дешава да жена просто и не одговори.

Прочитајте још: БИЋЕ ОТВОРЕНА КЊИГА: Пет НЕОБАВЕЗНИХ питања која можете поставити партнеру, а која ОТКРИВАЈУ МНОГО

8. Нема више романтичних излива

Када жена престане да воли мушкарца, више не би имала жељу да ради посебне ствари за њега. Не би се према њему понашала лепо, не би учинила да се осећа вољеним и једноставно не би марила. Романтичне вечери и секси доњи веш? Можете да заборавите на ваше слатке тренутке.

9. Без пажње

Знате како сви жуде за пажњом у вези? Сви воле да привлаче пажњу својих партнера; али када жена престане да воли мушкарца, њена пажња умире са љубављу.

10. Физичка интима умире

Када жена изгуби интересовање за свог мушкарца, нестала би и физичка интимност између њих. Не би хтела никакав облик интимности са њим и одбијала би све покушаје од стране мушкарца. Овде неговоримо о повременом одбијању, које је нормално ус вакој вези и може потицати из различитих разлога. Овде говоримо о дуготрајном непостојању интиме.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.