Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 ЗНАКА КОЈА ПОКАЗУЈУ ДА ЈЕ МУШКАРАЦ УПРАВО БИО НЕВЕРАН: Жене, обратите пажњу на ове показатеље!

Знаци да је мушкарац управо имао интимне односе, вам могу помоћи да разрешите своје сумње о његовој потенцијалној прељуби

1677920063_shutterstock_1106794367-naslovna-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоји неколико јасних знакова који показују да је мушкарац имао интимне односе, зато добро обратите пажњу, ако сумњате да вас партнер вара. Опште је познато, да се људи након вођења љубави осећају срећно, растерећено и задовољно, поред тога, постоје и неоспорни докази.

Уколико обратите пажњу на промене код свог драгог или драге, неће вам требати приватни детектив како бисте потврдили, или разбили свој црв сумње да вас вара. Са друге стране, и код жена је врло приметно када дуго немају односе са партнерима.

Постоји оправдан разлог зашто је након секса неко црвенији у лицу, и зашто има онај сјај због којег изгледа блиставије него иначе. Реч је о циркулацији. Осим тога, особе које су управо имале секс и оргазам, зраче на посебан начин, а то не може да промакне стручном оку.

Израз лица који одише задовољством

Знате онај посебан израз лица који одаје задовољство и срећу? Е такав израз на лицу имају сви људи након секса. Уколико се ваш партнер нон-стоп смешка, верујте да то није без разлога, већ је врло вероватно управо изашао из нечијег кревета.

Феноменлано расположење

Весело и лепршаво расположење, без икаквог посебног разлога за то, такође је знак који одаје особу која је недавно доживела оргазам. Након секса, у телу се ослобађа ендорфин што додатно утиче на нечије расположење. То су они тренуци кад сте тако добро расположени да вам се чини да вам ништа не може покварити дан.

Материјални докази

Након секса, на људима често остају трагови, мирис, или чак ''отисци'' на кожи. То баш и није најпријатнији начин да сазнате да сте управо преварени, али и на то обратите пажњу.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas