Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 особина које красе ИДЕАЛНОГ ПАРТНЕРА: Са њима је све лако

Уколико сте у потрази за партнером, обратите пажњу на ове ставке

1655147774_couple-g8d983f0c4_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако желите да пронађете сродну душу, требало би да знате каква вам је особа потребна и које кључне особине желите да има. Емоционално зрели и одговорни мушкарци и жене понашају се одговорно и у љубавној вези.

Стручњаци за везе се слажу да су идеални партнери они који поседују ових седам особина:

Искреност

Они су искрени, с њима можете о свему причати знајући да вас не лажу и да увек говоре истину. Не покушавају да вас преваре, или изоставе или прекроје информације у своју корист.

Прочитајте још: Како да знамо да се налазимо у ТОКСИЧНОЈ ВЕЗИ: Љубав не сме да "загађује" душу

Одговорност

Они преузимају одговорност над оним што говоре и раде и испуњавају обећања. Преузимају одговорност за све, за властите емоције и своје понашање. Ако погреше, увек ће се извинити и покушати да поправе ствари.

Пуни су подршке

Они ће вас увек подржавати на искрен начин и увек ће бити ту за вас, имали ви успона или падова. Никад им није у интересу да ураде нешто што ви не волите само како би задовољили своје интересе. Они желе да вам пруже највећу подршку и емоционалну стабилност.

Саосећајност

Поштују друге људе, што је најважније, поштују вас. Немају намеру да вас повреде, понизе или омаловажавају.

Асертивни су

Они ће изнети своје мисли, осећања и мишљења и очекивати ​​исто од вас. Биће асертивни у комуникацији и тежиће позитивном исходу, где сте обоје задовољни решењем.

Прочитајте још: "СИНГАПУРСКИ ПОЉУБАЦ": Нова сексуална пракса за коју многи не знају, а прави ВАТРОМЕТ у кревету

Пуни су љубави

Желе емоционално сигурну, здраву и љубавну везу базирану на основама узајамног поштовања, пристојности и преданости.

Рационални су

Они су разумни и рационални, посебно у тешким ситуацијама и кроз комуникацију. Не допуштају емоцијама да управљају њиховим понашањем, а ви се осећате сигурно поред њих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas