· · Коментари: 0

"СИНГАПУРСКИ ПОЉУБАЦ": Нова сексуална пракса за коју многи не знају, а прави ВАТРОМЕТ у кревету

Ви и ваш партнер ћете уживати у малом преокрету у кревету

1652779570_pjimage---2022-05-17T112526.854.jpg
Фото: Unsplash

Са друштвеним медијима и интернетом, понекад се чини да нема краја списку сексуалних вештина које су биле „прашњаве“, а које нисте знали, па се воде као нове. Ово је случај са "Сингапурским пољупцем", вештином која, према легендама, датира око 3000 година уназад, по којој је и добио име, а наводно је ради жена која је знала да осећа и пружа задовољство покретима унутар њене вагине.

Оно што се зна је да ова вештина има тантричко порекло, чији се први трагови могу видети документовани у Камасутри и такође у азијским земљама као што су Јапан и Тајланд. Али у чему се састоји? Па, једноставно прави снажне контракције са зидовима вагине док мушкарац пенетрира у њу.

Како правилно извести "пољубац"

Као што смо вам објаснили, "Сингапурски пољубац" се састоји од узастопног стезања вагине док је пенис тамо. Оно што ови типови покрета производе је масажа за панис и осећај усисавања. Међутим, његово извођење такође производи више задовољства код жене.

Прочитајте још: ИЗ МУШКОГ УГЛА: Ово је оно што мушкарци ЗАИСТА желе у кревету и фраза која их одмах одбија

Ово није тешка пракса за извођење, али да би се урадила таква каква јесте, жена мора имати јаке вагиналне мишиће зване pubococcygeus. Сви мишићи се могу вежбати, укључујући и мишиће наших гениталија. За ово морате да прибегнете Кегеловим вежбама.

Фото: Пиксабеј

Урадите то како вам је најпријатније. Међутим, препоручљиво је то учинити седећи. Замислите да мокрите и све што треба да урадите је да покушате да зауставите тај проток течности. Стисните, држите неколико секунди и отпустите.

Препоручује се 20 понављања три пута дневно. На исти начин то могу извести и мушкарци. Ово не само да помаже у уживању у кревету, већ и спречава инконтиненцију у будућности.

Када се ојача, почните. Поза није битна, али се препоручује да мушкарац буде на врху, као у 'Мисионару', и да на тренутак остане миран. Тамо жена почиње да стеже вагину као да ради Кегелове вежбе.

Прочитајте још: ИЗ ЖЕНСКОГ УГЛА: Ово је оно што жене ЗАИСТА желе у кревету и шта им "убија расположење"

Овде могу постојати варијације. Док се контрахујете, можете да правите покрете карлицом, може доћи до дубљег и поновљеног продирања. Зависи од тога шта осећате са својим партнером и како комуницирате.

Јачање ових мишића, за оба пола, не само да помаже у спречавању инконтиненције, већ и олакшава производњу оргазма и подмазивање. Поред тога, утиче на време ејакулације или еректилне дисфункције.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.