Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АКО ВАС ЈОШ НИЈЕ ПРОНАШЛА ЉУБАВ, ЕВО ШТА МОЖЕТЕ УРАДИТИ: Уместо да седите и чекате да дође, направите срећан обрт!

Време је да почнете да се фокусирате на себе и свој развој

1674199916_shutterstock_563276542-ljubv-text.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Замислите да данас изненада сретнете особу која је љубав вашег живота. Шта би се променило?

Трагање за љубави је процес који траје и који многе погађа. Надали сте се да ћете пронаћи праву особу за себе, али сте онда наишли на неколико промашаја, па сте дигли руке. Често сте одустајали, па се враћали и опет трагали за љубављу. Колико год се трудили, та потрага за љубављу многима организује и мења живот. То може бити разлог због којег сте купили нову хаљину; или разлог што сте изашли и када вам се није излазило; или што сте инсталирали апликацију за упознавање. Некада сте се запитали да ли се можда превише трудите?

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Главни проблем веза и бракова: Решава се лако, али потребно је да схватимо да постоји

Овде многи греше, јер никада не треба препустити цео свој живот тој потрази за сродном душом, и ићи по сваку цену ка том циљу, чак и против себе. Не заборавите, чак и када сте сами, имате себе! Имамо у уму слику савршеног партнера који ће нас волети баш такве какви јесмо, са свим врлинама и недостацима. Пепуштамо се таквим мислима, заборављајући на себе. А опет, често чујете помало излизану фразу ''љубав долази онда када се најмање надате''... а шта радити у међувремену? 

Постоји тако пуно ствари на којима можемо да радимо, као што су каријера, хобији, лични развој. Чак и ти недостаци за које мислите да ће бити прихваћени од стране сродне душе, ако вама сметају, ви их немојте прихватати, већ их мењајте. Чините оно што ће вам помоћи да се осећате боље, изгледате боље, да напредујете и развијете самопоуздање.

Стављајући поред љубави, и друге ствари на листу приоритета, престајете да се плашите да ћете остати сами. Пред вама се отварају бескрајне могућности, та замка да "морате имати некога", напокон се из ње ослобађате. Не морате ништа, али можете све што хоћете!

Прочитајте још: Суочите се са собом: Препознајте сигнале који указују да ВИ САБОТИРАТЕ ВАШУ ВЕЗУ

Време је да себе и свој живот схватимо као део великог спектра љубави, своју породицу, пријатеље, колеге, љубимца, блиске људе... Љубав није једна особа, она је палета емоција и односа који испуњавају ваш живот.

Уместо да седите и чекате да дође онај ко ће нам променити живот - будите оно што чекате. Јер једино у шта можете да будете сигурни јесте да ћете упркос свим потешкоћама, победама и неуспесима, страховима и добицима бити овде, ви ћете бити неко ко ће увек бити уз вас. А љубав кроз партнера појавиће се у правом тренутку.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas