· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Алфа мужјаци су прошлост: 6 разлога зашто се жене удају за БЕТА мужјака!

Шта се променило, да ли је алфа "мужјацима" одзвонило?

1624271953_Depositphotos_138001820_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Жене су одувек волеле алфа мушкарце, али модерно доба донело је нова правила и у партнерским односима, па даме данас радије бирају бета типове. Како су ови други скинули са трона самоуверене, одважне и харизматичне мушкарце и постали пожељнији од њих? Ево неколико разлога зашто све више освајају женска срца.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Скромни џентлмени

Бета мушкарци не делују застрашујуће, за разлику од доминантних алфа типова. Разумни су, избегавају сукобе и радо ће саслушати партнерку. Уз то, мање су под стресом од већине алфа мушкараца, што је још једна њихова предност.

Бета мушкарци су разумни и скромни.

Обављају кућне послове

Бета мушкарац се неће бунити ако треба да опере судове, спреми ручак или да усиса кућу. Никада неће рећи да то није мушки посао. Ако види прљаво рубље, ставиће га у машину за прање веша, неће чекати да то уради партнерка, па ће тако имати више времена за њу, али и за друге ствари.

Није контролфрик

За разлику од алфа типова, ови други не настоје да буду доминантни у вези. Једнакост је кључна када је реч о животу с бета мушкарцем. Мада можда звучи забавно бити у вези с алфа партнером, не заборавите да они имају врло изражен его.

Прочитајте још: МАМА у друштву: Ако сте само ви зрели, поставите себи ЈЕДНО питање

Одани су и пружају подршку

Бета мушкарци не покушавају да буду високо на лествици мачо типова. Важе за добре момке, поуздани су и велика подршка вољеној особи. Зато су савршени очеви. Они су пример како треба поштовати жену и решавати сукобе речима, а не на агресиван начин. Дакле, ако поред себе имате бета партнера, очекујте безусловну љубав и сигурност.

Помажу у кући, пружају подршку , забавни су.

Неће вас терати да седите код куће

Овај мушкарац је иделан за снажну и независну жену. Слободно можете да радите оно што волите, да се бавите чиме желите или да седите код куће. Може зарађивати више од вас, али му неће сметати ако ви имате већа примања. Неће се осећати угроженим ни ако сте успешнији од њега, већ ће вас потапшати по рамену у знак подршке.

Прочитајте још: Грузијка у сред короне родила сина у Београду и каже да имамо ЈЕДНУ заједничку особину (ФОТО)

Веза је забавна

Ако упоредимо алфа и бета мушкарце, ови други су бољи животни сапутници. Доминантни мушкарци морају да буду сигурни да су у центру пажње, што може довести до проблема јер не прихватају одбијање. Често покушавају људима нешто да докажу и могу да се понашају безобразно. Срећом, то се с бета типом не догађа. Они се једноставно забављају и не настоје да буду оно што нису.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.