Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

Грузијка у сред короне родила сина у Београду и каже да имамо ЈЕДНУ заједничку особину (ФОТО)

Гванца Кешелава је Грузијка која је у Београду, у сред короне, добила сина

1622454311_Gvanca.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Ово је трећа година како Гванца са супругом живи у Београду. Обожава српску престоницу, јер јој се овде догодило нешто најлепше у животу.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Гванца је млада и прелепа Грузијка која је маја 2019. године дошла у Србију и одмах се заљубила у Београд.

Једина жена председник
Салома Зурабишвили је председница Грузија, једина жена у региону Кавказа. Она је ћерка грузијских емиграната и рођена је у Француској.

- Београд ме је одмах подсетио на кућу, људи су опуштени, атмосфера весела, живот је добар, природа је лепа. Срби су велики родољуби и воле живот. То ми се много допало - каже Гванца.

Једино Срби и Грузијци једу месо са кромпиром и хлебом!

Српска храна јој веома прија и каже да имамо сличну навику да једемо месо са кромпиром и хлебом.  Правила је за Ускрс српски колач и успео је. Каже да су јој се допала и наша вина.

Прочитајте још: Марија Миљевић открила МИСТЕРИЈУ Милорада Павића: Имао je кутију за писање стару 100 година са безброј ТАЈНИХ фиока!

- Грузија је позната по винима, а наша су јача и имају више алкохола, али ваша су одлична - каже Гванца.

Убрзо се догодило нешто најлепше у њеном животу - остала је трудна. Порођај је очекивала у мају 2020. године, на врхунцу епидемије.

Гванца Кешелава Фото: Приватна архива

- Родила сам Ваћеа у Вишеградској, а доктори и медицинске сестре су биле дивне. Била сам сама, мама није могла да дође, а супруг је помагао малој грузијској заједници у Србији током короне. Када се родио Ваће знала самд а ће добити српско име.

Београд честита Грузији
За Дан Грузије најлепше грађевине Београда биле су обојене попут грузијске заставе - црвено беле. Грузијска застава је међу реткима која носи крст, тачније четири!
Молила сам се светом Сави да син буде здрав...

Пошто са терасе видим Храм светог Саве, док сам била трудна молила сам се да све буде у реду, па када смо отишли у Грузију одлучили смо да га крстимо као Саву - каже Гванца.

Прочитајте још: Стаљинов САН био је да на Арктику роди ЛИМУН, па је Лисенко смислио "ЈАРОВИЗАЦИЈУ"! Онда је настао СКАНДАЛ (ВИДЕО)

Поносна је на малишана који расте као прави Београђанин и нада се да ће се, када их дипломатија однесе на други крај света, мали Сава вратити у родни град.

Надам се да ће се оженити Српкињом...

- Он ће заувек бити Београђанин и волела бих да се ожени Српкињом, јер су жене прелепе, права је штета што се тако младе одлучују за пластичне операције и стављају вештачке нокте - каже Гванца.

Фонтана Славија у бојама грузијске заставе

Прочитајте још: Била је супермодел, данас има 53. и даље је најлепша Данкиња на свету! (ФОТО)

Грузија је поново отворена за туристе и свако ко је примио две дозе вакцине лако може да посети ову лепу хришћанску земљу. Гванца нашим туристима препоручује да у њеној земљи обавезно виде пет атракција

1. Споменик Мајка Грузије који је подигнуз 1968. године поводом 1,500 година оснивања Грузије.

Стаљиново село Гори удаљено је 80 км од града.

2. Цркву светог тројства у центру Тбилисија.

3. Позоришни сат који је 2010. године направио Габриаце.

4. Виде цркву Мцхету из 4. века посвећену светом Цховелину која је удаљена од Тбилисија пола сата вожње.

5. Вожњу балоном изнад Тбилисија, поготово увече!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas