· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Да ли сте сигурни да нисте АЛЕРГИЧНИ НА СЕКС?

Како лекари тврде, овај тип алергије се може погоршати са протоком времена и трајно утицати на сексуални живот и вас и вашег партнера.

1598094138_strah-od-seksa.jpg
Фото: Pixabay

Решење стреса, уживање и препуштање тренутку уз бег од свакодневних проблема и посла. Ипак шта када сте алергични на секс и не можете да се решите овог проблема?!

Тешко се препознају јер се некад аподразумевају током трајања сексуалне игре

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

Алергијске реакције током секса тешко је препознати и дијагностификовати јер се неки симптоми, попут тешког дисања, повећања броја откуцаја срца и појачаног знојења, убрајају међу нормалне појаве током сексуалног чина.

Симптоми алергије на секс

Прочитајте још: Време је да се СУОЧИТЕ са истином! Ево зашто су мушкарци ЛУДИ ЗА ПЛАВУШАМА

Алергије на секс укључују симптоме као што су тешко дисање, сврбеж, осип, вагинално пецкање, оток, стезање у грудном кошу, чак и губитак свести, пролив и повраћање.

Будући да ти симптоми могу бити узроковани разним чиниоцима, ево листе специфичних показатеља на које бисмо сви требали обратити пажњу.

Прочитајте још: Мушкарци, ових СЕДАМ ЧИЊЕНИЦА о женском ОРГАЗМУ морате знати!

Семена течност је најчешћи алерген. У основи, протеин у течности активира алергијску реакцију, обично бол и пецкање. Како би избегли алергијску реакцију, жене преосетљиве на семену плазму требало би да инсистирају на употреби кондома током полног односа.

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Понекад алергијска реакција која се јавља након секса заправо није била узрокована сексом, него другим производима које сте користили, конзумирали или нанели током дана. Комбинација неке креме и телесних течности током секса може пркосити имуном систему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.