Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗА

Да ли су жене срећније поред ЛЕПОГ или ружног мушкарца? Одговор је ЧУДАН

Многе жене маштају о томе да поред себе имају мишићавог и згодног мушкарца, али једно истраживање је показало да је нежнији пол срећнији поред мање привлачног партнера. Ево и зашто.

1625998166_Depositphotos_367902326_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Наиме, жене које су у вези са атрактивним мушкарцима мотивисане су да држе дијету, што само по себи није лоше, али стручњаци сматрају да разлог такве одлуке не би требало да буде чињеница да партнер изгледа боље од ње.

Прочитајте још: Некада су ожењени МУШКАРЦИ живели дуже, а сада се САМЦИ боље хране?!

Леп мушкарац изазива депресију

Уколико жели да смрша или промени изглед због других, то често значи да није задовољна собом, што може утицати на њено самопоуздање, па чак и да доведе до депресије.

Ружни мушкарци се више труде, то је лепо.

Мање атрактивни мушкарци обично се више труде да удовоље партнерки, кроз пажњу и љубав. Сталним одржавањем искре у емотивном односу, жена ће осећати да је вољена особа цени и веза ће јачати. Један од разлога зашто су даме срећније поред таквих типова је то што ће они вероватно мање варати.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Ружни мушкарци имају мање "изазова"

Будући да на први поглед неће превише привући пажњу супротног пола, мање ће бити изложени искушењима, самим тим и вернији.

Уз лепог мушкарца је жена увек у сенци.

У таквим емотивним односима нежнији пол је у центру пажње, а када је жена у партнеровој сенци, онда се може осећати несигурно и инфериорно. То некад ствара и напетост у вези, па чак изазива и свађу. Поред мање привлачног партнера, она је сигурнија у свој изглед и осећа се пожељније.

Прочитајте још: Кључна ствар у родитељству: ТРИ разлога зашто је важна РУТИНА!

Такође, мушкарци који су мање фокусирани на свој изглед, посвећенији су у вези. Више пажње, наклоности и емоционалне подршке пружају лепшој половини, а истраживање је показало да су физички привлачнији мушкарци мање задовољни партнерским односом и мање подржавају другу половину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas