Oglas
· · Komentari: 0
VEZA

Da li su žene srećnije pored LEPOG ili ružnog muškarca? Odgovor je ČUDAN

Mnoge žene maštaju o tome da pored sebe imaju mišićavog i zgodnog muškarca, ali jedno istraživanje je pokazalo da je nežniji pol srećniji pored manje privlačnog partnera. Evo i zašto.

1625998166_Depositphotos_367902326_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Naime, žene koje su u vezi sa atraktivnim muškarcima motivisane su da drže dijetu, što samo po sebi nije loše, ali stručnjaci smatraju da razlog takve odluke ne bi trebalo da bude činjenica da partner izgleda bolje od nje.

Pročitajte još: Nekada su oženjeni MUŠKARCI živeli duže, a sada se SAMCI bolje hrane?!

Lep muškarac izaziva depresiju

Ukoliko želi da smrša ili promeni izgled zbog drugih, to često znači da nije zadovoljna sobom, što može uticati na njeno samopouzdanje, pa čak i da dovede do depresije.

Ružni muškarci se više trude, to je lepo.

Manje atraktivni muškarci obično se više trude da udovolje partnerki, kroz pažnju i ljubav. Stalnim održavanjem iskre u emotivnom odnosu, žena će osećati da je voljena osoba ceni i veza će jačati. Jedan od razloga zašto su dame srećnije pored takvih tipova je to što će oni verovatno manje varati.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Ružni muškarci imaju manje "izazova"

Budući da na prvi pogled neće previše privući pažnju suprotnog pola, manje će biti izloženi iskušenjima, samim tim i verniji.

Uz lepog muškarca je žena uvek u senci.

U takvim emotivnim odnosima nežniji pol je u centru pažnje, a kada je žena u partnerovoj senci, onda se može osećati nesigurno i inferiorno. To nekad stvara i napetost u vezi, pa čak izaziva i svađu. Pored manje privlačnog partnera, ona je sigurnija u svoj izgled i oseća se poželjnije.

Pročitajte još: Ključna stvar u roditeljstvu: TRI razloga zašto je važna RUTINA!

Takođe, muškarci koji su manje fokusirani na svoj izgled, posvećeniji su u vezi. Više pažnje, naklonosti i emocionalne podrške pružaju lepšoj polovini, a istraživanje je pokazalo da su fizički privlačniji muškarci manje zadovoljni partnerskim odnosom i manje podržavaju drugu polovinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas