· · Komentari: 0
TREND

Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Nekada su ove sandale nosili penzioneri, jer imaju anatomski uložak, a sada ih možemo videti na nogama svetskih zvezda.

1624535075_papuce.jpg
Foto: Piksabej

Nekada su ove sandale nosili penzioneri, jer imaju anatomski uložak, a sada ih možemo videti na nogama svetskih zvezda.

Pročitajte još: Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

Kendal Džener nosi braon papuče

Kožne su, a imaju dva kaiša koja mogu da se prošire ili suze preko risa. Imaju anatomski uložak i veoma su udobne, ali je teško je reći da su elegantne i lepe.

Uz haljinu ili šerc, farmerke ili suknju.

Najplaćenija mlada manekenka današnjice Kendal Džener je prva obula papuče sa dva kaiša. Uz teksas šorc i belu košulju, Kendal je "navukla" braon pauče. Zanimljivo je da je Kendal nekoliko puta viđena obuvena u ovakve papuče u raznim bojama.

Gvinet Paltrou i Selin Dion

Ove papuče na zapadu zovu "Birkenstocks" su ovog leta viđene na nogama mnogih manekenki. I manekenka Džidži Hadidi. Pored nje i mlada glumica Zendaja je prošetala NJujorkom u ovim papučama.

Pročitajte još: HEJLI BIBER na ulicama Pariza u HALJINI i SANDALAMA koje svi tražimo ovog leta (FOTO)

Trendu nisu odolele ni starije zvezde, pa su sa anatomskim papučama viđene pevačica Selin Dion i glumica Gvinet Paltrou.

Elegancija Kejti Holms

Jedna od najpopularnijih trendseterki NJujorka se odlučila za crne papuče koje je ukombinovala sa crnom haljinom.

Pročitajte još: Naomi Kembel (51) prvi put posle rođenja ćerke najavila ZLATNI trend leta (FOTO)

Papuče i čarape

Najzanimljivije je što su se mnoge slavne ličnosti odlučile da ove papuče kombinuju sa čarapama.

Pročitajte još: Dženifer Lopez u kombinaciji za kojom se Holivud okretao: Svi trendovi leta u jednom (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.