Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
оживите страст

Досађујете се у браку? Ових десет секси и романтичних сусрета са партнером ће све поправити! (ФОТО/ВИДЕО)

Вратите романтику у брачни живот уз 10 симпатичних и секси идеја за љубавни састанак са брачним партнером.

1623923571_couple-1718244_1920.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

У сваком браку је неопходно одржавати романсу. То није увек лако, јер обавезе стоје на путу.

Срећом, постоји много идеја за романтичан састанак који можете испланирати заједно, а које вам могу помоћи да останете блиски и повезани у пару - и да се лепо забавите.

Издвојите време за партнера и направите вече за памћење! Изненадићете се колику ће промену  овај догађај направити у браку.

Ових 10 идеја идеално је за оживљавање романтике и давање приоритета вашој вези. Желите да ваш следећи састанак буде незабораван? Уронимо у текст!

Прочитајте још: Шта мушкарци прво примете код жене? Не, нису груди, а ни усне!

1. Организујте дегустацију вина и плесну забаву у вашој кухињи

Једноставан трик који можете применити у току радне недеље

Та вина у кухињи се неће сама попити! Изаберите гомилу разноликих сорти, направите романтичну плејлисту и проведите сјајну ноћ у проводу код куће. Да мало зачините ствари, додајте овој забави кодекс облачења: само доње рубље.

2. Поновите свој први састанак

Вратите се у прошлост и проживите тај магични први састанак. Такође можете одабрати још неку посебну прилику за понављање. Сваки датум и догађај који је био битан за вашу везу долази у обзир.

Фото: Депозит

3. Испробајте играње улога

Забавна и секси идеја коју можете испробати са мужем је играње улога! Ово је одличан начин да зачините ствари у спаваћој соби. Играње улога можете продужити и ван куће, попут сусрета „непознатих људи“ у оближњем бару. За све стидљиве парове, спремили смо вам видео са саветима како да уђете у свет улога.

Ако се осећате помало стидљиво, не бојте се, полако! Не журите и испробајте једноставне начине играња улога. Не морате бити „лик“ да бисте ово успели. Можете покушати да будете мало „заповеднији“ или покорни, шта год вама и вашем партнеру одговара.

4. Провозајте се!

Будите спонтани и упутите се у непознатом правцу

Постоји нешто заиста романтично у лаганој заједничкој вожњи. Одредиште је неважно. Да бисте додали секси моменат, пронађите неко супер-приватно место за паркирање возила. Вратите се у тинејџерске дане!

Када сте последњи пут остали будни до касно у ноћ уз причу о љубави и маштаријама?

5. Останите будни и разговарајте сатима

Ко је рекао да разговор није секси? Нарочито када разговарате о својим најдубљим тајнама и најинтензивнијем, забрањеном маштању. 

6. Гледање у звезде

Искрено, не знамо бољу романтичну активност за парове од гледања у звезде. Нека вам буде удобно уз покривач и друге неопходне ствари и пронађите савршено, осамљено место. Овако можете да се забавити чак и у свом дворишту. Бонус је приватност коју вам даје двориште, а сви знамо шта то значи.

Фото: Депозит

7. Играјте покер у скидање одеће

То не мора бити покер, свака игра може да се претвори у изговор за скидање. Опустите се и уживајте у слободи.

Фото: Депозит

8. Вече посвећено њему или њој

Кад смо већ код тога да урадимо нешто посебно, једна од најромантичнијих ствари коју можете учинити за супружника је да им пружите ноћ у спаваћој соби која је „само њихова“. У основи, проведите једно вече у потпуности задовољавајући потребе свог партнера. 

Прочитајте још: Kate Winslet, јунакиња "Титаника", чува Оскара у тоалету и не скида руке са младог супруга! (ФОТО)

9. Пишите једно другом љубавна писма

Заборављена вештина из прошлих времена

Изазован задатак, али верујте да ће резултат бити вредан тога. Искажите своја најдубља осећања према партнеру у писму и запечатите га својим омиљеним парфемом. Сигурно ћете му измамити осмех на лице!

10. Испробајте боје за тело

Ослободите свог унутрашњег уметника сликајући по телу партнера, а онда замените улоге. Не само да је ово посебан начин да постанете интимнији, већ ћете у испробавању открити и нове детаље на телу вашег партнера, које до сада нисте примећивали.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas