Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет типова мушкараца на љубавном састанку: Свака девојка се сусрела бар са једним

Уколико сте имали сусрет са неким од њих сигурно вам није било лако

1687461714_ljubavni-sastanak.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сваки љубавни састанак са собом носи одређене чари, али уколико сте имали сусрет са неким од ових потенцијалних партнера, попут несигурца или оног који још пати за бившом, сигурно вам није било лако.
Када се одлучите за одлазак на први љубавни састанак, чак и да од раније познајете ту особу, истина је да не знате шта тачно да очекујете од тог сусрета. 

Ипак, постоје одређене шансе да дејт баш и не прође како треба, а нарочито уколико је ваш несуђени партнер неки од следећих типова: 

Пати за бившом

Раскинуо је пре месец дана са бившом, која га је третирала катастрофално, али он не може да је преболи, па то ти је. Спомиње је на неколико минута, пљује је на сва звона, али ипак проверава телефон, да му није можда писала и ти си на крају дејта ближе дипломи психотерапије. Негде на средини схватиш да је луд као шишарка и схватиш да бивша уопште није била скот, него је он просто ненормалан. Сретнеш га у граду после са њом, прави се да те не познаје, наводи инфлуенсерка Марта Ловић и додаје:

Мутивода

Он је весео, расположен, наручује ти нон стоп пића, већ има план где идете даље и све ти је то забавно док не схватиш да је такав мутивода, да то нема даље. Не престаје да прича, за све има неку анегдоту (која је углавном туђа) и кроз сат времена те спремно пита "а да зовемо неке твоје другарице?" Ако си паметна, позовеш их, изађете, проведете се и сутра га блокираш. 

Несигуран

Несигуран је до зла бога, па све своје несигурности пребацује на тебе, иако се знате само 20 минута. Има нон стоп потребу да те спушта и зајебава, шта год ти кажеш, колута очима, јер ако си лепа, онда си глупа, ако си паметна, ниси ти паметна као он, не разумеш ти ко је он и његову причу. Није ти јасно зашто седи са тобом на дејту, а реалност је да се ложи на тебе три године и нема појма како да се понаша, него само лупета глупости. 

Заузет

Прво сте се дописивали у неко чудно време увек, па је мало недоступан, па те окрене, а онда се не јавља и све то тако док те не позове да се видите, али на неким потпуно ненормалним местима. Нуди ти опције да нпр. блејите у колима или седнете на неку клупу, где нико при здравом разуму не би седео, можда евентуално да одете у неки завучени кафић у његовом крају... Све је то јако чудно, док не стигне до тебе информација да има девојку три године, плус је ти знаш, ишле сте заједно на пилатес. 

Бесан

Он је јако бесан на цео женски род. Све смо ми калаштуре и кретени, везе су губљење времена, љубав је илузија, а ти си спонзоруша, јер си наручила коктел, који он нема да плати. Нервозно лупка ногом, у нади да нећеш бити гладна и прича како фолиранти једу салате и авокадо по ресторанима и све је то нека глума, само је он реалан. Изнервира га цео тај дејт и оде право до ортака да пије пиво и настави да буде бесан у друштву.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas