Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИК У РУКАВУ

Ево зашто је ИЗГОВАРАЊЕ ИМЕНА током секса ГЕНИЈАЛАН ПОТЕЗ, према речима стручњака

Овај мали трик је генијалан и помоћи ће вам да останете у пуној снази, каже један стручњак

1648225022_people-g3247d9ae3_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Превремена ејакулација погађа многе мушкарце. Скоро сваки момак је претрпео бар један тренутак „ох, дођавола“ пре него што је завшио пре времена.

Међутим, постоји брза поправка која не захтева лекове, одласке код лекара или психијатријску процену. Не, то је нешто што можете да урадите сами и нико не мора ни да зна да то радите.

Прочитајте још: Зашто су опасне повишене масноће у крви? Корак од инфаркта и можданог удара

Струњак на пољу секса, Џек Девон , рекао је: „Упркос ономе што видимо у порнографији, секс може да се заврши прилично брзо и то је сасвим нормално… у ствари, студија НХС-а , која је укључивала 500 парова, показала је да секс обично траје око 5 и пола минута, што је далеко од оне 20-минутне сцене у којој уживате на ПорнХуб-у, али може бити невероватно досадно и фрустрирајуће, посебно за типа који први доживи врхунац, ако нису желели…”

Фото: Пиксабеј

Спелујте своје име (или њихово)

Дакле, постоји брза вежба коју треба урадити пре него што се обратите за медицинску интервенцију. Покушајте да изговорите своје име.

Прочитајте још: СТРУЧЊАЦИ ОТКРИВАЈУ зашто су канцеларијске романсе ДОБРА ИДЕЈА и резултирају дуготрајном љубављу

Џек нам је рекао: „Када се концентришете на нешто друго, на пример да изговорите своје име чак и на минут, то вас може избацити из тренутка и омогућити вам да ресетујете ствари, без потпуног заустављања акције. Ако имате кратко име, покушајте да спелујете и презиме, а затим га спелујте уназад. Урадите ово неколико пута док не осетите да вам се жеља за врхунцем не повуче."

Према фармацеуту Филу Деју, чак и дубоко удисање може помоћи јер „накратко искључује рефлекс ејакулације (аутоматски рефлекс тела током којег долази до ејакулације)“

Јефтино (заправо је бесплатно)

Најбоља ствар у вези са овим потезом је што можете потпуно бесплатно да испробате, тако да немате шта да изгубите.

Џек је додао: „Уради то у свом уму. Не говори то наглас, то није сјајна сцена, посебно ако је тип "прљав" када прича с тобом и почне да спелује твоје име наглас.”

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas