Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Истраживање дало одговор: Када смо најпривлачнији свом партнеру? Више од половине испитаника дало исти одговор

Спроведено истраживање дошло до занимљивих података

1693383462_shutterstock_2153783651.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви се увек питају како одржати љубав и пожуду после много година брака. Да ли се више ради о изласку на састанке или о томе да ствари буду занимљиве у спавац́ој соби?

Па, сада знамо... и заправо је прилично једноставно.

Истраживање је показала када су људи најпривлачнији својим партнерима.

YоурТанго је спровео анкету „Срец́ан, здрав брак“ са 104 стручњака за брак и везе. По њиховом стручном мишљењу, привлачност има мање везе са романтиком, а више са уважавањем.

Испитаници су упитани када су људи највише привучени својим супружницима, а вец́ина људи, чак 56 одсто, одговорило је да своје вољене сматра најпривлачнијим када их чине да се осећају потребнима и цењенима.

Дакле, шта треба да урадите да би ваш брак био срец́ан?

Резултати показују да све што треба да урадите је да тражите мале начине на које ц́ете натерати свог супружника да се осец́а као да вам је потребан, и да му будете захвални тако што ц́ете увек рец́и хвала, као и то колико цените њихов труд и рад.

Било је и других занимљивих резултата. Добрих 20 одсто је рекло да људи осец́ају привлачност према свом партнеру када је та особа срец́на, пријатна и лагодна. 16 одсто је рекло да је то када је њихова вољена особа уверена у њихове вештине или достигнуц́а. Изгледа да је љубав у томе да људи осећају да су ту једни за друге. Само желимо да знамо да ц́е неко бити ту за нас и да ц́е увек бити на нашој страни.

Само 6 одсто је рекло да осец́а привлачност према свом супружнику када се он или она понашају кокетно или љуто. 

Прелепа је ствар када двоје људи могу да дођу до тачке у којој им је потпуно пријатно једно с другим и не морају да постављају фасаду да би привукли свог партнера.

Изгледа да је захвалити му што је поправио лавабо много романтичније од пољубаца.

Осец́ај потребе није баш нов концепт када је љубав у питању. Људи често кажу да је то мушкарцима потребно да би остали фокусирани на везу. Добро је знати да привлачност у браку није само физичка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas