Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Када је право време да се верите? Знакови који указују на то да је ваша веза спремна за следећи корак

Чак и ако сте са неким годинама у вези, па чак и ако сте потпуно сигурни да ћете провести свој живот са њим, може да буде тешко да знате када је право време за веридбу.

1708871414_shutterstock_146600498.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

То је велика одлука и она коју дефинитивно не желите да олако схватити. На крају крајева, никада не можете бити 100 посто сигурни у то када је најбоље да поставите питање, само морате бити сигурни да сте спремни да покушате. Имајући то на уму, постоји неколико индикација које ће вам помоћи да уочите да ли сте ви и ваш партнер спремни да се одлучите.

Иако се ови знаци разликују од пара до пара, у својој суштини, они су елементи који су свакој вези потребни да би дугорочно успелам, пише Бридес.

Разговарали сте о браку

 Иако се сам тренутак веридбе углавном не знам, сама одлука да се верите не би требало да буде изненађење. Ви или ваш партнер можда кријете детаље у вези са датумом, временом и местом догађаја, али вас двоје сте већ разговарали о могућности брака пре него што сте поставили питање.

У реду је да осећате нервозу

Сасвим је нормално да се осећате мало нервозно због било које велике животне одлуке (а веридба и венчање свакако спадају у ту категорију). Важно је напоменути да ове емоције не значе нужно да сумњате у своју везу. Уз то, знаћете када да се верите ако је помисао на веридбу више узбудљива него застрашујућа. Када можете да замислите своју будућност са неким и осећате се природно,  то је добар знак да сте на правом месту да направите корак.

Ваша комуникација је у одличном стању

Не постоји боља вештина у припреми за веридбу, и на крају за брак, од јаке комуникације. Ако вас двоје можете да разговарате о стварима на разуман и ефикасан начин, онда сте на правом путу.

Делите сличне вредности

Знаћете када да је право време за веридбу и брак када сте ви и ваш партнер усклађени са неколико основних вредности, као што су деца,  поверење, комуникација, поштовање и границе.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas