Oglas
· · Komentari: 0

Kada je pravo vreme da se verite? Znakovi koji ukazuju na to da je vaša veza spremna za sledeći korak

Čak i ako ste sa nekim godinama u vezi, pa čak i ako ste potpuno sigurni da ćete provesti svoj život sa njim, može da bude teško da znate kada je pravo vreme za veridbu.

1708871414_shutterstock_146600498.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

To je velika odluka i ona koju definitivno ne želite da olako shvatiti. Na kraju krajeva, nikada ne možete biti 100 posto sigurni u to kada je najbolje da postavite pitanje, samo morate biti sigurni da ste spremni da pokušate. Imajući to na umu, postoji nekoliko indikacija koje će vam pomoći da uočite da li ste vi i vaš partner spremni da se odlučite.

Iako se ovi znaci razlikuju od para do para, u svojoj suštini, oni su elementi koji su svakoj vezi potrebni da bi dugoročno uspelam, piše Brides.

Razgovarali ste o braku

 Iako se sam trenutak veridbe uglavnom ne znam, sama odluka da se verite ne bi trebalo da bude iznenađenje. Vi ili vaš partner možda krijete detalje u vezi sa datumom, vremenom i mestom događaja, ali vas dvoje ste već razgovarali o mogućnosti braka pre nego što ste postavili pitanje.

U redu je da osećate nervozu

Sasvim je normalno da se osećate malo nervozno zbog bilo koje velike životne odluke (a veridba i venčanje svakako spadaju u tu kategoriju). Važno je napomenuti da ove emocije ne znače nužno da sumnjate u svoju vezu. Uz to, znaćete kada da se verite ako je pomisao na veridbu više uzbudljiva nego zastrašujuća. Kada možete da zamislite svoju budućnost sa nekim i osećate se prirodno,  to je dobar znak da ste na pravom mestu da napravite korak.

Vaša komunikacija je u odličnom stanju

Ne postoji bolja veština u pripremi za veridbu, i na kraju za brak, od jake komunikacije. Ako vas dvoje možete da razgovarate o stvarima na razuman i efikasan način, onda ste na pravom putu.

Delite slične vrednosti

Znaćete kada da je pravo vreme za veridbu i brak kada ste vi i vaš partner usklađeni sa nekoliko osnovnih vrednosti, kao što su deca,  poverenje, komunikacija, poštovanje i granice.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas