Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да привучете особу која вам се свиђа? Пет савета који вам у томе могу помоћи

Ако не знате како да приђете или како да се понашате у присуству особе коју желите да освојите, ових пет трикова могу да вам помогну у томе

1705839013_Foto-Shutterstock-privlacnost.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Веза је двосмерна улица. Када је особа дружељубива, симпатична и од поверења, ви је називате топлом. А када је особа поуздана, интелигентна и моћна, ви је називате компетентном. Када се оба поклопе, настаје привлачност.

Ако не знате како да приђете или како да се понашате у присуству особе коју желите да освојите, ових пет начина могу да вам помогну у томе.

1. Почните са нагибом главе

Глава равно изнад врата чини да изгледате озбиљно и моћније , али мање пријатељски. Док слушате, па чак и говорите, нагните главу. Тако ћете показати да се осећате безбедно са другом особом, ако узврати знаћете и да се ви допадате њој.

2. Осмехните се јединствено

Једноставан осмех се обилато исплати. Ако вам то није природно, помислите на срећно сећање које укључује вољену особу или на место у времену где сте били најиспуњенији и задовољнији. Ово ће вам дати аутентичан осмех.

Чак и ако сте са странцем, бићете перципирани као привлачни и као неко ко је пожељан да буде у близини. Ово ће вам такође дати једну дозу шармантног магнетизма.

3. Останите присутни у садашњем тренутку

Можда ћете покушати да прочитате особу коју први пут срећете. Ваша подсвест жели да зна да ли је ова особа претња или је безбедна. Пошто се слични привлаче, друга особа такође покушава да докучи нешто о вама. 

Осећајте емпатију према особи са којом сте и будите отворени за искрену комуникацију. Не планирајте будућност и не покушавајте да схватите ствари на основу прошлих искустава. Уместо тога, останите у садашњости, поручују са сајта Yоур Танго.

4. Користите невербалне знакове

Зато што не знате како изгледате када говорите, вежбајте негативне емоције пред огледалом и приметите како вам лице изгледа. Следећи пут, када будете са другом особом и када се појави негативне гримасе, знаћете тачно како изгледате док се упуштате у разговор.

Изрази лица у комбинацији са говором тела чине ваше невербалне знакове. Важно је јер ваши невербални знаци морају да одговарају вашим речима.

5. Дајте оно што желите да добијете

Људи воле да буду под утицајем победника, па одржите то говором тела. Покажите сигурност и људи ће то осетити када су са вама. Већина људи на планети су странци. А ако желите да вас странац познаје, требало би да постоји фактор привлачности, који може произаћи само из ваше топлине.

Да бисте се осећали вољено и подржано од стране оних који вас привлаче, морате да радите на свом фактору љубави. Морате бити искрено заинтересовани и вољни да их подржите у њиховим сновима. Никад се не играјте мало да бисте се некоме свидели. Тражите подршку на начин на који знате да бисте се осећали подржано.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas