Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да знате да је мушкарац заљубљен у вас? 15 знакова који вам могу помоћи да протумачите понашање вољене особе

Ако се мушкарац овако понаша значи да је заљубљен до ушију

1685296124_emocije.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Никада му неће сметати ваше друштво и увек ће бити срећан када сте с њим. Када је с вама не жели ништа пожуривати него жели да дан што дуже траје. Цениће тренутке које проводите заједно.

1. Воли вашу јединственост

Када се мушкарац заљуби, он безусловно прихвата ваше мане. Чак и ствари у које сте можда несигурни. Да, он их сматра фасцинантним. Подстиче вас да прихватите себе и покушава се стопити с вама.

2. Емоционално је крхак

Кад је с вама, може вам чинити да је под стресом или да се лако узбуди. Можда се не усредсређује на своје ментално здравље. Понекад ни говор тела не успева правилно контролисати јер је толико нервозан да то ремети његове невербалне знакове.

3. Између вас се ствара дубока веза

Љубав укључује повезаност – дубоку и широку повезаност. Можда ће хтети да му се придружите у испуњавању његових страсти као што су планинарење или нешто друго. Ако види да ваша веза има потенцијал желеће с вама да дели и своје хобије.

4. Више је присутан у вашем животу

Ако снажно жели да буде с вама онда ће се и више фокусирати на вас. Ако ради ствари за вас а да то и не тражите, ако вас изненада пољуби  – постоји велика шанса да се почиње заљубљивати.

5. Жели да проводи време с вама

Никада му неће сметати ваше друштво и увек ће бити срећан када сте с њим. Када је с вама не жели ништа пожуривати него жели да што дуже дан траје. Цениће тренутке које проводите заједно. Ако преузима иницијативу, то је знак да је заинтересован.

6. Нервозан је у вашој близини

Ово може бити очигледан знак да се заљубљује у вас. Ако вам се чини да је помало стидљив или нервозан кад изговара речи које осећа то је добар знак.

7. Упознао вас је с пријатељима и жели да упозна ваше

Овај знак је велики корак напред јер међусобно упознавање пријатеља значи да жели да будете део његовог живота. То јасно говори да му веза нешто значи.

8. Разговара с вама о будућности

Ако пред вама прича о својим будућим плановима и пита вас шта мислите, то је добар знак. Такође би могао покренути тему будућности да види осећате ли и ви исто. Можда вас планира укључити у своје планове.

9. Не боји се да буде свој у вашој близини

Ако је ваш партнер потпуно свој у вашој близини, то би могло значити да је заљубљен у вас. Ако се не боји дубоког разговора о међусобним интересима и преференцијама, онда му је потпуно угодно с вама.

10. Неће играти никакве игрице 

Ако је заљубљен,  неће вас доводити у у невољу и терати вас да се стално бринете.  Укључује вас у свој живот јер вас воли и увек ће се одазвати на ваше позиве, а ако случајно не одговори одмах, за то има оправдан разлог.

11. Ви сте му најбитнији

Најбољи начин да сазнате је ли ваш партнер заљубљен у вас је ако вам јасно да до знања да сте му најбитнији. Ако га ухватите како вас гледа замишљеним или сненим погледом, онда вас воли и жуди само за вама.

12. Посвећује вам пуну пажњу

Ово је знак да се заљубљује у вас, а ако већ је, онда ће хтети да посвети још више пажење вашем животу и подржи ваше одлуке и мишљења.

13. Одржава контакт очима

Истраживања су показала да људе који се заљубљују увек привлаче партнерове очи, јер постоји нешто врло интимно у контакту очима с особом коју волите.

14. Често се заједно смејете

Хумор и смех увек су добар знак у вези и ако се увек можете забавити заједно, љубав ће сигурно расти. Ако се увек смеје вашим шалама, заљубљује се у вас.

15. Пуно свог времена улаже у ваш однос

Ако знате да је ваш партнер заузет, али ипак одлучује да проведе готово све своје слободно време с вама, то је знак да је заљубљен.  Студије показују да људи проводе више времена с људима које цене и сматрају важним у свом животу, пише YоурТанго.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas