Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИСЛЕ ДА ЈЕ КОНТРОЛА У ЊИХОВИМ РУКАМА: Најчешће лажи и обмане у које љубавнице верују

Сазнајте које су лажи, одмане, па и митови у које љубавнице најчешће верују.

1706794129_shutterstock_378797413.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када жена ухвати мужа у превари, постоје две опције - да му опрости или да га остави. И у једном и другом случају ће "нагрдити" прељубника, али и љубавницу. О томе зашто нека жена пристаје да буде "друга" могло би да се полемише "надугачко и нашироко", али шта се дешава у њеној глави, то само она зна.

Бројне студије су показале да су ове жене, такозване љубавнице, неретко су и саме жртве преваре. Верују у нека лажна обећање због који пристају да буду "жене из сенке". Ово су најчешће лажи и митови у које љубавнице верују и због којих остају у вези са ожењеним мушкарцем.

Знам да је лоше, али ми смо другачији - волимо се!

Ипак не, нисте заљубљени! Не лажите себе. Иако се можда тренутно осећате добро, чињеница да нисте у равноправној вези не може да буде љубав. Само обмањујете себе. Тај мушкарац дели блискост, читав свој живот са неким другим, а ви сте ту само да му "улепшате" слободно време. 

Ако не видите његову жену, значи да она не постоји

И те како постоји! Она је присутна у животу вашег мушкарца сваког јутра, дању и ноћу (ма колико се ви надали и мислили да није тако). Он њој шаље поруке, као и вама. И не само списак потрепштина које треба да купи. 

Њу не воли, а ми имамо специјалну везу

Размислите: да ли би се мушкарац који тако уме да одабере (јер, ако је одабрао вас, онда то уме) одлучио да узме за супругу жену са којом нема додирних тачака, коју не воли, нити га привлачи? Не би, зар не? Исто тако, ако мислите да само вас воли, а да му је она терет, зашто онда није напустио брак који га гуши? Заљубљеност је као кашаљ, не може се сакрити, каже стара пословица. Преварена жена би видела да је њен муж заљубљен. А ако није, могуће је да је то зато што заиста не гаји таква осећања.

Не треба ми више од овога

Да ли озбиљно верујете у ово? Само будите искрени. Не питате се када оде од вас како се понаша када дође својој кући, да ли пољуби жену на вратима, седне с њом да гледа филм, или води љубав...? Ретке су особе које заиста ово не би интересовало. А ако вас интересује, значи да вам смета што сте тајна, што сте друга. 

Оставиће жену због мене

Не кажемо да се ово није дешавало, али се запитајте зашто сте баш ви та због које ће пристати да преокрене живот наглавачке? Да ли је показао да не мари ако га "ухвате"? Једино особа која је решила да мења живот и партнера се тако понаша. Докле год опсесивно крије вашу везу, знајте да су приче о напуштању жене и започињању новог живота празне. Освестите се на време. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas