Oglas
· · Komentari: 0

MISLE DA JE KONTROLA U NJIHOVIM RUKAMA: Najčešće laži i obmane u koje ljubavnice veruju

Saznajte koje su laži, odmane, pa i mitovi u koje ljubavnice najčešće veruju.

1706794129_shutterstock_378797413.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kada žena uhvati muža u prevari, postoje dve opcije - da mu oprosti ili da ga ostavi. I u jednom i drugom slučaju će "nagrditi" preljubnika, ali i ljubavnicu. O tome zašto neka žena pristaje da bude "druga" moglo bi da se polemiše "nadugačko i naširoko", ali šta se dešava u njenoj glavi, to samo ona zna.

Brojne studije su pokazale da su ove žene, takozvane ljubavnice, neretko su i same žrtve prevare. Veruju u neka lažna obećanje zbog koji pristaju da budu "žene iz senke". Ovo su najčešće laži i mitovi u koje ljubavnice veruju i zbog kojih ostaju u vezi sa oženjenim muškarcem.

Znam da je loše, ali mi smo drugačiji - volimo se!

Ipak ne, niste zaljubljeni! Ne lažite sebe. Iako se možda trenutno osećate dobro, činjenica da niste u ravnopravnoj vezi ne može da bude ljubav. Samo obmanjujete sebe. Taj muškarac deli bliskost, čitav svoj život sa nekim drugim, a vi ste tu samo da mu "ulepšate" slobodno vreme. 

Ako ne vidite njegovu ženu, znači da ona ne postoji

I te kako postoji! Ona je prisutna u životu vašeg muškarca svakog jutra, danju i noću (ma koliko se vi nadali i mislili da nije tako). On njoj šalje poruke, kao i vama. I ne samo spisak potrepština koje treba da kupi. 

NJu ne voli, a mi imamo specijalnu vezu

Razmislite: da li bi se muškarac koji tako ume da odabere (jer, ako je odabrao vas, onda to ume) odlučio da uzme za suprugu ženu sa kojom nema dodirnih tačaka, koju ne voli, niti ga privlači? Ne bi, zar ne? Isto tako, ako mislite da samo vas voli, a da mu je ona teret, zašto onda nije napustio brak koji ga guši? Zaljubljenost je kao kašalj, ne može se sakriti, kaže stara poslovica. Prevarena žena bi videla da je njen muž zaljubljen. A ako nije, moguće je da je to zato što zaista ne gaji takva osećanja.

Ne treba mi više od ovoga

Da li ozbiljno verujete u ovo? Samo budite iskreni. Ne pitate se kada ode od vas kako se ponaša kada dođe svojoj kući, da li poljubi ženu na vratima, sedne s njom da gleda film, ili vodi ljubav...? Retke su osobe koje zaista ovo ne bi interesovalo. A ako vas interesuje, znači da vam smeta što ste tajna, što ste druga. 

Ostaviće ženu zbog mene

Ne kažemo da se ovo nije dešavalo, ali se zapitajte zašto ste baš vi ta zbog koje će pristati da preokrene život naglavačke? Da li je pokazao da ne mari ako ga "uhvate"? Jedino osoba koja je rešila da menja život i partnera se tako ponaša. Dokle god opsesivno krije vašu vezu, znajte da su priče o napuštanju žene i započinjanju novog života prazne. Osvestite se na vreme. 

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas