· · Коментари: 0
Брак

Муж ме је ПЛАЧУЋИ пробудио усред ноћи са једним ЗАХТЕВОМ: Имам само 31. годину, је ли ово НОРМАЛНО?

Жена која је желела да остане анонимна поделила је на Реддиту шта јој се десило усред ноћи са супругом који је 4 године млађи од ње.

1609155886_Depositphotos_25094749_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Она има 31. годину, а муж јој је предложио да убризга ботокос, па је чак почео да плаче због њеног изгледа. Одлучила је да све објави на једном сајту.

- Мој муж и ја у браку смо мање од шест месеци, а пре тога смо били заједно пет година. Почео је да се удаљава од мене, а када бих га питала што се догађа, рекао би ми како га нешто мучи, али није желио да каже шта - започела је жена и открила да њен супруг није желео да каже шта га мучи до једне ноћи.

- Једне ме ноћи пробудио у сузама. Врло озбиљно ме погледао и питао могу ли да размислим о томе да се подвргнем ботоксу - написала је и додала како јој је супруг рекао да се сваки пут разочара када се она насмеје.

Прочитајте још: Савети о сексу за жене из 1894. године: "Дај му мало, ретко и невољно"

- Ако већ у мојој 31. години сматра да сам стара жена, шта ли ће тек бити касније? Како ћемо имати децу заједно? Како да се икад више осећам привлачно?

Не желим ботокс. Увек сам хтела да старим природно и у властитој кожи. Волим да се смејем и рекли су ми да је осмех мој највећи атрибут. Али, очито моја срећа узрокује бол мом супругу - закључује жена.

Прочитајте још: Ова правила СЕКСУАЛНОГ БОНТОНА свака жена треба да зна!

Људи који су коментарисали ову објаву су стали на страну шокиране жене.

- Требало би да будеш са неким ко не покушава да промени твој изглед - неко јој је поручио.

- То је ненормално - био је још један од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.