· · Коментари: 0
РАСКИД

Оставио вас је? ОДЛИЧНО! Будите мало саме, не тражите тражите другог док се ово не догоди!

Тежак раскид не мроа да остави емотивне ожиљке уколико особа постигне мир са собом и опрости бившем партнеру.

Depositphotos_194635592_xl-2015.jpg
Будите мало саме Фото: Депозитфото

Накод раскида људи су углавном тужни и усамљени, па често иду из везе у везу. Али тек када престану да се плаше самоће, биће спремни за нову љубав.

Прочитајте још: Све што сте до сада мислили је ПОГРЕШНО: Ко више пати - мушкарци или жене?

Пре тога, требало би да рашчисте са собом шта очекују од нове љубави и шта не би толерисали. Страх од самоће често тера људе да се задовоље нечим што их не усрећује. Дајте себи шансу да поново осетите како је бити сам, посветите се својим жељама и хобијима. Када схватите да сте задовољни, бићете спремни да пустите друге у свој живот.

Дајте себи шансу да осетите како је бити сам.

Квалитетно време које проводите сами је прилика да анализирате претходну везу и схватите где сте грешили. Уколико ни у чему не видите личну одговорност, то значи да још нисте спремни да прихватите своје мане и да неком другом будете бољи партнер.

Прочитајте још: Жене које прве приђу мушкарцу су у ПРЕДНОСТИ

Уколико помисао на бившег партнера у вама више не изазива љутњу и бес, значи да сте схватили да ваша веза није била савршена као што сте мислили и да је боље да свако крене својим путем. Опростите партнеру и себи, јер ће вам огорченост бити кочница у будућности.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.