· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ове реченице СИНГЛ људи никако не желе да чују

Ове фразе нервирају све људе који нису у вези.

1610718926_Depositphotos_213204140_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Да ли сте ви од оних који су задовољни у вези и уживају са својим партером, али исто тако желите да и ваши слободни пријатељи пронађу сродну душу. И зато им стало дајете савете како да се скрасе или нађу партнера. Станите мало!

Прочитајте још: Заједнички живот пре брака? Ево шта кажу истраживања!

Једно истраживање је показало да већини самаца (70%) смета када им пријатељи или порородица дају савете, који су углавном нежељени и непожељни. Око 60% испитаника је рекло да мора да измишља због чега су и даље слободни. Такође, око 62% испитаника је рекло да је јануар период када је најтеже бити сам, а 50% долази у искушење да пошаље поруку бившем.

Прочитајте још: 80 одсто жена дало ИСТИ ОДГОВОР: Ево шта нас привлачи на мушкарцима

Ово истраживање је дошло до неколико реченица које самци никако не желе да чују:

1. Не брини, наћи ћеш на крају некога, сигуран/а сам у то.

2. Мораш да излазиш, време ти пролази.

3. Кад престанеш да тражић, наићи ће права особа.

4. Мораш бити мање избирљив/а.

5. У моје време су се мушкарци до двадесет пете године оженили.

6. Постоји много апликација за упознавање - буди мало отворенији/а.

7. Ова, 2021. година ће бити твоја, знам то.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.