· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ЧЕТИРИ поруке које никада не смете да пошаљете бившем партнеру

Жене често када не рашчисте са емоцијама воле да се врате бившим партнерима

1627556468_poruke.jpg
Фото: Депоситпхото

Иако су наводно ставиле тачку, често их обузме осећај самоће, или у сваком другом траже нешто од бившег дечка што бих привукло. У таквим ситуацијама, долази и до грешака, које жене често праве, а то је слање порука.

Прочитајте још: Нова пандемија: Корона РАЗВОДИ разарају Европу, а Кина РЕШИЛА проблем фантастично!

Најбоље би било да то никако не радите, али и ако се већ одлучите, ове поруке је потребно да избегавате:

Недостајеш ми 

Без обзира да ли је то истина, најбоље би било  да му то саопштите уживо. Обично се ово изговара након неких сећања на лепе тренутке, али да то заправо и не мислите тако.

Заиста ми је жао 

Овом реченицом, дајете му заправо да мисли да се читав ваш живот, окреће око њега. 

Срцепарајући текстови песама 

Жене се често поистовећују са текстовима песама, али то никако није разлог да их пошаљете бившем партнеру. На тај начин ћете избећи, поновни пролазак кроз тешке емотивне моменте.

Прочитајте још: Да ли је добро да парови спавају у одвојеним креветима?

Мислим на тебе 
 

Уколико сте заиста завршиле са бившим, онда никада не треба слати овакву врсту порука. аћеш му сигнал да га још увек волиш и он ће то заиста буквално схватити. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.