· · Komentari: 0
LJUBAV

ČETIRI poruke koje nikada ne smete da pošaljete bivšem partneru

Žene često kada ne raščiste sa emocijama vole da se vrate bivšim partnerima

1627556468_poruke.jpg
Foto: Depositphoto

Iako su navodno stavile tačku, često ih obuzme osećaj samoće, ili u svakom drugom traže nešto od bivšeg dečka što bih privuklo. U takvim situacijama, dolazi i do grešaka, koje žene često prave, a to je slanje poruka.

Pročitajte još: Nova pandemija: Korona RAZVODI razaraju Evropu, a Kina REŠILA problem fantastično!

Najbolje bi bilo da to nikako ne radite, ali i ako se već odlučite, ove poruke je potrebno da izbegavate:

Nedostaješ mi 

Bez obzira da li je to istina, najbolje bi bilo  da mu to saopštite uživo. Obično se ovo izgovara nakon nekih sećanja na lepe trenutke, ali da to zapravo i ne mislite tako.

Zaista mi je žao 

Ovom rečenicom, dajete mu zapravo da misli da se čitav vaš život, okreće oko njega. 

Srceparajući tekstovi pesama 

Žene se često poistovećuju sa tekstovima pesama, ali to nikako nije razlog da ih pošaljete bivšem partneru. Na taj način ćete izbeći, ponovni prolazak kroz teške emotivne momente.

Pročitajte još: Da li je dobro da parovi spavaju u odvojenim krevetima?

Mislim na tebe 
 

Ukoliko ste zaista završile sa bivšim, onda nikada ne treba slati ovakvu vrstu poruka. aćeš mu signal da ga još uvek voliš i on će to zaista bukvalno shvatiti. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.