Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубавна веза

Пет разлога који стварају раздор међу паровима: ЗАШТО СЕ СВАЂАМО?

Свака веза у неком тренутку може да западне у проблеме из којих је понекад заиста тешко изаћи. Брачна саветница Рејчел Дејвис открива шта је то због чега се парови најчешће свађају.

1636133392_5d5f0639d6b82efd990b501b3fcc3c69da1a7af4.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Комуникација

У свакој вези једна од пресудних ствари је комуникација међу партнерима. И док неки могу непрестано да причају, другима прија да ћуте у тишини. Једни инсистирају на томе да се проблеми решавају одмах и сад, док други избегавају покретање било каквог разговора, правећи се да проблем заправо не постоји. Тада може да дође до озбиљних несугласица.

Проблеми се могу лакше превазићи ако је пар спреман да се суочи са проблемом и да направи неке промене. Запитајте се: "Шта се дешава када желим разговарам о нечему важном?" и "Када сам последњи пут саслуао шта она/он има да ми каже?".

Прочитајте још: ОВАКО СУ СЕ НАШИ РОДИТЕЉИ "МУВАЛИ": Пет начини на које би требало да покушате да се повежете са партнером, БЕЗ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Промене код партнера

Нормално је да се људи временом мењају. Неки парови заједно пролазе кроз те промене, али понекад је тешко када схватите да се ваш партнер променио. Важно је да га прихватимо таквог, да идемо напред, а не да трошимо енергију размишљајући о прошлости. Веза и даље може да функционише, важно је да задржите оно што вас испуњава и чини вас срећним.

Афера

Чак и када дође до преваре то не мора значити крај. Веза се може обновити, али је потребна спремност да се одговори на ране које су преостале. Афере се не дешавају тек тако, па је потребно време за решавање сукоба. Разговарајте о томе да ли сте обоје раније били срећни, да ли били задовољни својим сексуалним животом. Овакви разговори су тешки, па је некада најбоље потражити помоћ брачног саветника.

Животни догађаји и спољни притисци

Животни догађаји и спољни притисци могу утицати на везу. Неки људи се сналазе тако што се зближавају, а код неких то може да проузрокује разлаз. Реците свом партнеру како се осећате. Покушајте да на стресове гледате као на нешто са чиме се суочавате заједно.

Прочитајте још: Пет ствари које можете учинити када ИЗГУБИТЕ жељу за сексом

Финансије

Истраживање које је објавила страница Релате показало је да се једна од 10 особа свађа са партнером око новца барем једном у две недеље. Међутим, скривање финансијских проблема може да буде узрок проблема. Многи парови сматрају да је корисно имати нешто заједничког новца за заједничке трошкове, али и одређену финансијску независност.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas