Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет реченица које изговара заљубљен мушкарац: Сигнали који откривају да жели везу са вама

Обратите пажњу на његове речи

1660416205_pexels-juan-mendez-1066801.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ако вам мушкарац шаље поруке, зове вас, фокусиран је на вас у друшзву, показује интересовање за ваш живот јасно је да му се допадате. Олга Романив, руска психолошкиња, сматра да се мушкарци користе одређеним фразама и реченицама када покушавају да вас освоје.

Ове реченице откривају да је лудо заљубљен у вас:

1. "Причај ми о себи" - Ако вам поставља питања за ваша интересовања, хобије, породици, пријатељима и пажљиво слуша шта му причате дефинитивно није реч само о радозналости. 

Прочитајте још: Не радите ово: ПЕТ ствари које ће УНИШТИТИ и најстабилнију везу

2. "Волим време проведено са тобом" - Мушкарац ком се заиста допадате показиваће вам да воли да проводи време са вама.  Обратите пажњу колико често говори да воли да проводи време са вама, да сте му недостајали и да су му значили ваши савети.

3. "Волим кад се смејеш" - Смех учвршћује везу између двоје људи. Ако се често труди да вас насмеје то је сигнал да му је заиста стало до вас и да му се допадате. Посебно ако наглашава да воли кад се смејете.

4. "Треба ми твој савет/помоћ" - Стручњаци сматрају да је ово врста психолошког потеза за привлачење пажње. На овај начин мушкарац показује да му је ваше мишљење важно и да га изузетно цени. Такође, исто значи и када нуди своју помоћ.

5. "Прелепо изгледаш" - Ако се мушкарац не устручава да вам удели комплимент, то значи да му се свиђате. Ако наглашава колико сте интелигентни, шармантни, духовити - дефинитивно је заљубљен у вас.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas