· · Komentari: 0

Pet rečenica koje izgovara zaljubljen muškarac: Signali koji otkrivaju da želi vezu sa vama

Obratite pažnju na njegove reči

1660416205_pexels-juan-mendez-1066801.jpg
Foto: Pexels

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u drušzvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate. Olga Romaniv, ruska psihološkinja, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. "Pričaj mi o sebi" - Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije reč samo o radoznalosti. 

Pročitajte još: Ne radite ovo: PET stvari koje će UNIŠTITI i najstabilniju vezu

2. "Volim vreme provedeno sa tobom" - Muškarac kom se zaista dopadate pokazivaće vam da voli da provodi vreme sa vama.  Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vreme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši saveti.

3. "Volim kad se smeješ" - Smeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmeje to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smejete.

4. "Treba mi tvoj savet/pomoć" - Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno ceni. Takođe, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. "Prelepo izgledaš" - Ako se muškarac ne ustručava da vam udeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti - definitivno je zaljubljen u vas.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.