Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари по којима се разлику искрено срећни парови од осталих: Једна реч све описује

Која је разлика између парова који остај заједно до краја живота и притом лудо заљубљени једни у друге и оних који раскидају када се проблеми појаве?

1670590556_shutterstock_1181932435.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Једна реч је довољна – интимност. Да интимност, тако незгодна и незграпна реч. Али, шта она заправо значи? Рећи ћемо вам шта не значи. Интимност није само грљење и љубљење пре, током и после секса. Права интимност се протеже изван секса и односи се на дубоку личну везу између двоје људи.

Трајна интимност (она која повезује људе) захтева виђење особе онаквом каква јесте, у свој њеној несавршености. Ако сте неког спремни да волите због његових несавршености, а не упркос њима, то је права љубав. Дакле, ваш циљ у браку је успостављање те дубоке везе са супругом.

Деле осетљиве ствари једни са другима

Рањивост се често погрешно тумачи као слабост. Али, она је управо супротно од тога. Она је оно што је важно у браку и што вас повезује. Када дозволите себи да будете рањиви пред својим партнером, ви му заправо дозвољавате да упозна суштину вашег бића. Све остало су маске и оно каквим себе представљамо другима. Дељење осетљивих ствари је оно које прави разлику.

Прочитајте још: Због ОВОГ ОПАСНОГ ТИПА ЉУДИ СТЕ СОЛО: Мајкл Хаси, експерт за љубавне везе, резрешава мистерију!

Разиграни су попут деце

Стара пословица каже „парови који су разиграни заједно, остају заједно“. А сада и наука то потврђује. Али, зашто је разиграност важна? Из простог разлога што се ствари попут плаћања кредита и рачуна у том случају чине мање оптерећујућима. Разиграност вас подсећа какви сте били као деца и не дозвољава вам да заборавите да би требало да се смејете и уживате у животу.

Стално се труде

Дарежљивост и великодушност уклањају конкуренцију из везе. У таквој ситуацији нестаје „табела резултата“ које је свако остварио и замењују је подршка и саосећање. Када непрестано својој вољеној особи дајете све од себе, она осећа да има крила и да може да постигне све. Дакле, давање не сме бити присутно искључиво да би се добило нешто заузврат, већ од срца.

Прочитајте још: ЗАВОДЉИВО, У СТИЛУ СТАРОГ ХОЛИВУДА: Млада глумица Флоренс Пју, блистала на црвеном тепиху у сатенској хаљини, налик спаваћици (ФОТО)

Изнова и изнова изненађују једно друго

Изненађења удахњују живот нашим односима, стварањем тим малих неочекиваних магичних тренутака. Елемент изненађења уноси врсту „добре драме“ у наше животе, што помаже да се држите подаље од досаде и рутине која је свима добро позната. На почетку ваше везе, па и брака сигурно сте свом супругу стално приређивали мала изненађења, али са тим не би требало да престајете, јер је то тајна срећних парова.

Не дозвољавају да их било шта раздваја

Друштвене мреже, посао, обавезе око деце и многе друге ствари у току дана имају тенденцију да одвуку вашу пажњу од супруга. Гомила сметњи готово да вам и не оставља довољно времена за вољену особу. Али, није количина времена та која је важна, већ начин на који проводите то време. Довољно је и свега неколико минута у току дана да заиста будете присутни, занемарите све остало (јер неће побећи) и посветите се свом супругу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas