Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет типова жена које мушкарци ИЗБЕГАВАЈУ: Због ових особина "беже главом без обзира"

Без обзира на лепоту, ако поседујете ове особине одбиће и заинтересованог мушкарца

1690635878_shutterstock_272821442.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Жене су фантастичне, жене су јединствене и жене су прелепе. Неке су самоуверене, друге  снажне, неке су стидљиве, а неке несигурне у себе. Но, чињеница је да све имамо нешто да понудимо и свака од нас има одличне квалитете.

Али када је реч о забављању и уласку у везу, постоје одређени атрибути и квалитети који су траженији од других, али и они које ц́е мушкарци апсолутно покушати да избегну, а ових 5 високо се котирају на листи.

1. Она што не престаје да прича

Једно је имати шта да разговарате са неким, али потпуно друго је да друга страна не може да дође до речи од вас. Готово као да причате само да би причали. И не само то, већ и не знате да саслушате. 

2. Ловкиња на паре

Нико не жели да је неко с њим само због новца, нити да једино другој страни буде битно колико зарађујете. Тај став - ја сам женско, купи ми, дефинитивно би требало да остане у прошлости. Бити џентлмент је једно, али потпуно је друго да вам неко плаћа сваки хир јер ви не желите да мрднете прстом. 

3. Лепа, али не превише интелигнентна

Да, нема сумње да је сваки мушкарац у неком тренутку желео да смува неку вансеријску лепотицу са Инстаграма. Но, ма колико да сте лепи, ако ваш изглед није поткрепљен са макар мало памети, тешко да ћете са мушкарцем остварити дубљу везу. Што кажу: "Лепа, али само док не проговори".

4. Она што све зна

Да се одмах разумемо - овде није реч о интелигнентним женама које држе до себе и свог интегритета и неће допустити да их неко прави будалама. Овде се мисли на оне што паметују о свему, па и о ономе о чему заправо ништа не знају. 

Тип жена које "попују" и наређују само зато што могу и мисле да знају како нешто треба да се ради, чак иако је то рецепт за катастрофу.

5. Она која "серијски" излази на састанке

Она је кокета, "популарна", свако вече је са другим...

Све је то лепо, али мушкарцима се овако нешто нимало не допада. То што неки женски часопис каже да ће то што сте "тражене" бити мамац за везу, углавном тако не функционише у реалном животу. Наравно, иако свако има право да ради шта жели, немојте да вас изненади размишљање супротног пола који ће овакво понашање окарактерисати као промискуитетно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas