· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊА

Пет типова жена од којих беже мушкарци

Иако кажу да је љубав слепа, постоје особине које ће мушкарци и те како уочити, а које женама нимало не иду у прилог.

1619534466_Depositphotos_138318216_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Научници су на основу најновијег истраживања саставили листу жена које мушкарци избегавају.

Прочитајте још: 3 јасна знака која показују да сте привлачне мушкарцу

Објављени су резултати истраживања италијанских научника који су дошли до сазнања какве су то жене од којих ће мушкарци побећи главом без обзира.

У истраживању је учествовало више од четири хиљаде Европљана, а ево какве су жене навели као најнепожељније:

1. Несрећне жене

У овој категорији налазе се оне жене које су углавном увек лоше расположене, незадовољне својим животом и ситуацијама око себе, па већину времена приговарају и квоцају.

2. Жене оптерећене килограмима

На другом месту нашле су се жене којима је главна окупација вишак килограма и проналазак идеалне дијете која ће им коначно помоћи да дотерају своју линију.

3. Каријеристкиње

У овом случају није реч о женама које су самосталне и које имају посао, реч је о онима којима је каријера на првом месту, па чак и испред породице.

4. Жене које не поштују партнерове родитеље

Мушкарци који су учествовали у овом истраживању изјавили су између осталог да нису пожељне оне жене које нису наклоњене партнеровим родитељима и отворено покушавају свог партнера да окрену против њих.

Прочитајте још: Преварени мушкарац тражи посебан третман, а први корак је много пажње

 

5. Свезнајуће жене

На петом месту по непожељности нашле су се оне жене које увек све знају и које не престају да деле савете и лекције свима око себе укључујући и партнера.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.