Oglas
· · Komentari: 0
PREVARA

Prevareni muškarac traži poseban tretman, a prvi korak je mnogo pažnje

Ako ste u vezi sa muškarcem koji je bio prevaren, trebalo bi da budete oprezni i da imate nekoliko stvari na umu.

1618836904_Depositphotos_192260266_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Mada se vernost u emotivnom odnosu podrazumeva, najvažnije je da partneru ne dajete razlog da posumnja u vas.

Pročitajte još: Stanislav Popov upozorava parove: Pre braka pitajte ga kako zamišlja zajednički život!

- Način na koji se ponašate mora da mu pruži sigurnost i samopouzdanje - ističe psiholog Karin Anderson Abrel.

Ne koketirajte, posvetite mu pažnju.

Uverite ga u to da ste mu verni, trudite se oko njega i pružite mu dovoljno pažnje. Nemojte koketirati sa drugima, budite saosećajni, nežni, dosledni i iskreni. Ako niste spremni na to, nemojte se ni upuštati u takav odnos.

Partneru koji ima loša iskustva iz prošlosti neke stvari mogu da budu znak za alarm, poput prijatelja suprotnog pola ili putovanja bez njega. Ali Andersonova naglašava da njegova prošlost ne bi trebalo da bude vaš teret. Nemojte da žrtvujete svoja prijateljstva zbog toga.

Pročitajte još: Stanislav Popov upozorava parove: Pre braka pitajte ga kako zamišlja zajednički život!

Nije lako biti prevaren, ali nije jednostavno ni biti sa nekim ko sumnja da ćete ga prevariti. Naučite ga da vam veruje, ali ostanite dosledni sebi i ličnim potrebama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas