Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова да је ваш ПРИЈАТЕЉ заљубљен у вас: Ситнице које могу открити много тога

Погледајте када је граница између љубави и пријатељства срушена

1704543217_shutterstock_2066869928.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пријатељство између мушкараца и жена је могуће, али често се дешава да неко жели нешто више. Постоје знаци који на то указују.Пријатељство између мушкараца и жена је могуће, али често се дешава да неко жели нешто више. Постоје знаци који на то указују.

Најпре, пријатељ је врло упућен у вашу интиму и стално поставља питања о другим момцима. Он, чак жели да зна и детаље ваших излазака.

Сасвим је нормално да ваш друг пита како је било на састанку, али ако вас стално пита о томе, то већ постаје сумњиво.

Знак да можда жели нешто друго је и то што вас двоје у јавности делујете као пар. Људи око вас то често мисле, а и ваш пријатељ се понаша као да сте већ у вези.

Он вас, наиме, често зове да изађете и да будете сами вас двоје.

Један од знакова је и то што вас пријатељ често грли, као и то да не помиње друге девојке.

Он никад не помиње друге девојке јер нема других девојака осим вас. Зар није чудно да не може да нађе девојку и да се не труди око тога?

Не заборавимо да поменемо да вас он вероватно и позива све време, као и да вам стално шаље смс поруке или се редовно јавља на друштвеним мрежама.

Он је ту и у тешким тренуцима да вас подржи и орасположи ако је потребно. Он једноставно зна шта треба да уради да се осец́ате боље!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas