· · Коментари: 0
СЕКСУАЛНОСТ

Постоје три ствари које уопште нису битне: СТАРОСТ, ИЗГЛЕД И КАРАКТЕР: Ваша сексуалност не зависи од њих

Када девојка има 20 година, она воли себе, не боји се никога, бира кога жели, "шета" мушкарце како јој воља. Питање је шта јој се деси за 15 година?

1596958758_Depositphotos_124521502_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Једноставно не можете да је препознате. Појави се нека врста незадовољства, не свиђа се сама себи, почиње да обилази козметичке салоне и пластичне хирурге, и све то из једног разлога - патолошке жеље да задржи младост и да се коначно допадне сама себи.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Типичан ход жене старије од 35 година је с ножним прстима према унутра. Кретање је некако несигурно. Жена почиње да се шминка све више и више, јер се стиди свог стварног лица. Али непријатно изненађење је да сви начини да се младост задржи, по сваку цену, не делују.

Фото: Депозит

И ево зашто

Жена у глави има стереотип: са 20 година су ме сви волели. Дакле, да бих била вољена - морам опет изгледати као да ми је 20 година. Не пада јој на памет да је она себе волела кад је имала двадесет година. А чим је напунила 35 година почела је да губи поверење у себе и свој изглед.

Прочитајте још: РУСКИ ПСИХОЛОГ описао ситуације у којима добијамо и губимо СНАГУ: У већини ће свако од нас видети себе

У нашој земљи постоји хипертофичан култ младости. Од 20 до 40 година, мушкарац уопште не размишља о својој младости. И када има 45 година и више, човек са ужасом схвати да стари. А да би се уверио да је и даље привлачан, почиње да тражи младу девојку. Узгред, није чињеница да ће је он наћи, али његово велико инетересовање за младу девојку рађа овај култ: само млади људи га воле, само млади људи га желе.

Три ствари у животу стварно нису битне: старост, изглед и карактер.
Фото: Депозит

Не уморимо се од понављања да вас људи око вас доживљавају само онако како ви доживљавате себе. То се такође односи и на мушкарце, али не ради се о њима. Како се осећате, како изгледате. Зашто? Да, јер мушкарци и даље неће видети ваш изглед, већ ваш осећај за себе. А ако је жена спремна да около хода са туђим лицем, изгледа да није спремна да воли себе, а ниједна операција то не може променити.

Прочитајте још: И ЖЕНЕ воле да баце поглед: ЕВО на шта жене ПАДАЈУ када виде МУШКАРЦА

Сексуална привлачност није скуп параметара који морају бити испуњени. Тело које сама жена воли и сматра за секси је сексуално привлачно. Одмах могу именовати на десетине прилично познатих парова где жена не само да није у складу са каноном лепоте прихваћеним у друштву данас, већ искрено није ни лепа. Јоко Оно је најјаснији пример. Нема лепо лице, нема лепу фигуру.

Фото: Депозит

А Ленон је био згодан, широких рамена, диван. Затим Пирс Броснан и његова супруга тешка 120 килограма, Хју Џекман и његова Дебора, Бандерас и Мелани Грифит итд...

Прочитајте још: Због њега 5.000 жена дневно доживи ОРГАЗАМ, али ниједну не додирује - постоји ЦАКА

Сексуалност се не односи на ваше тело, тежину, старост, колико бора имате и слично. Сексуалност долази изнутра. Човек је тако направљен, његва психа тако функционише. Чим се почнете свиђати себи, одмах проналазите партнера, пажњу... Ни старост, ни изглед, ни израз лица немају никакве везе с тим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.