Oglas
· · Komentari: 1
PRIVLAČNOST

I ŽENE vole da bace pogled: EVO na šta žene PADAJU kada vide MUŠKARCA

Gledanje nije rezervisano samo za muškarce. I žene uživaju da bace poneki pogled i "ošacuju" suprotni tabor. Na šta žene obraćaju pažnju i šta ih to kod muškaraca najviše uzbuđuje?

1596527250_Depositphotos_172324240_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Muškarci na ženama obično prvo primete grudi, duge noge, seksi guzu. Tek poneki muškarac obrati pažnju na neki drugi deo ženskog tela.

Pročitajte još: Partnera ne bira RAZUM, a ni SRCE, nego OVAJ ORGAN

I žene vole malo da gledaju

Šta bi to trebalo da poseduje svaki muškarac kako bi obarao žene sa nogu?

Atletska figura

Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tela i čvrstim mišićima.

Foto: Depozit

Široka ramena

Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti.

Pročitajte još: Zbog njega 5.000 žena dnevno doživi ORGAZAM, ali nijednu ne dodiruje - postoji CAKA

Snažne ruke

Lepe, negovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni.

Foto: Depozit

Mala, čvrsta guza

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lepim zadnjicama. Većina je saglasna - atletska zadnjica je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lepo, nego i zbog neverovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu.

Pročitajte još: Milivojević otkriva: Neki parovi vode ljubav 3 puta godišnje i SREĆNI SU - evo zašto!

Živahan jezik

Sočne usne dolaze u paketu sa primamljivim jezikom. Većina žena je saglasna da je jezik najjači mišić muškog tela, a naročito su na ceni muškarci koji znaju kako da se njime služe.

Nije bitna veličina, bitna je tehnika

Interesantna je činjenica da je veličina penisa mnogo važnija muškarcima nego ženama. Ne postoji apsolutno nikakva veza između veličine penisa i titule sjajnog ljubavnika.

Pročitajte još: Ovako se ponašaju samo ZALJUBLJENI PAROVI, a li ste i vi među njima?

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas