Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Препознајте ЛАЖОВА на време: Ови знакови ће га ОДАТИ

У све компликованијем свету мушко-женских односа и веза, јако је корисно научити да препознате да ли вас неко обмањује, будући да вам то даје велику предност.

1643398838_35210eef9e56c57425c5ec61084b9ea4ab223e2b.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Лагање је често један од највећих проблема када су у питању везе. Изненадићете се када сазнате колико људи признаје да то редовно ради.

Наиме, према новој анкети спроводеној на узорку од 2000 људи, један од осам испитаника признаје да лаже свог партнера. 

Забрињавајуће је и да један од 12 учесника анкете признаје да је лагао о неверству у вези, а додатних 8% испитаника је било неискрено по питању свог тренутног емотивног статуса или веза из прошлости.

Можда вас неће изненадити да мушкарци лажу чешће од жена. Миленијалци лажу највише, а као најчешће изговоре користе табу теме, као што су хитни случајеви у породици, смрт или сахране.

Прочитајте још: Техника коју вреди савладати: Психолози саветују како да се мудро РАСПРАВЉАТЕ са ПАРТНЕРОМ

 Др Џорџина Барнет, која је иначе психолог у саветовалишту, објашњава да су изрази лица и контакт очима који траје предуго кључни индикатори који „указују на непоштење“.

Знаци да вас партнер лаже

- Њихов контакт очима са вама траје предуго - више него што је природно или типично. Или покривају очи рукама - објашњава др Барнет.

Она такође упозорава да би лажов могао „да спречи контакт очима фокусирајући се на неки предмет, попут телефона, или да просто гледа унаоколо. Исто тако, могли би у потпуности да избегавају контакт очима“.

- Многи људи верују да ако их неко гледа право у очи да је то показатељ искрености, али заправо увежбани и прекаљени лажови имају тенденцију да користе контакт очима да би вас преварили – они имају дужи контакт очима него просечна особа која ово ради. Често једва да трепћу док покушавају да задрже ваш поглед - др Барнет додаје.

Она каже да је све то део стратегије „да вас изманипулише да мислите да су поштени“ док показују понашање које повезујемо са истином, пише портал "Yahoo Lifestyle". 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas