Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

ПСИХОЛОГ открива: Један знак је довољан да установите да ли вас МУШКАРАЦ ЛАЖЕ

Довољно је само погледати у очи и анализирати колико често трепће

1684535024_183824_shutterstock-1667342761_f.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Разочаравајућа статистика је да чак 72% мушкараца лаже на првом састанку. Чешће, наравно, на ситницама, како би изгледао боље него што заиста јесте. На пример, неко себи може приписати лидерску позицију или непостојећи хоби. Али постоје и опасне лажи да је особа у браку или у вези, али то крије.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Да ли је могуће брзо израчунати такву превару? Стручњак за гестове Трејси Браун именује један такав знак. Испоставља се да чак и начин на који човек трепће одаје лаж.

Према Трејси, ако мушкарац често трепће, скреће поглед, па чак и седи у затвореном положају – прекрштених ногу, руку на грудима, можда је већ 100 пута пожалио што је дошао на састанак. Између вас нема хемије и овај сусрет ће бити последњи. Али непрекидни поглед очи у очи такође није тако романтичан као што се чини.

Прочитајте још: Мушкарци ПАРКИРАЈУ ауто за 15 секунди, али ЖЕНЕ су ипак боље У ОВОЈ СТВАРИ

 - Када човек лаже, он, по правилу, изгледа као да је усредсређен на саговорника, заинтересован за њега. Али он је заиста фокусиран на своју превару, фокусиран на детаље. Стога мозак мање обраћа пажњу на учесталост трептања, али то компензује након што је лаж изговорена - објашњава психолог Трејси Браун.

Прочитајте још: Мушкарци, ових СЕДАМ ЧИЊЕНИЦА о женском ОРГАЗМУ морате знати!

То јест, људи спорије трепћу у тренутку када лажу, а затим почињу оштро и често да трепћу. Али Трејси Браун саветује да се од самог почетка обрати пажња на реакције саговорника. Ако приметите како трепће када нема шта да лаже, онда ћете одмах схватити када почне да вара.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas