Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Рецепт за савршен брак: Ове ДВЕ ствари су КЉУЧНЕ

Научна истраживања доказала да рецепт за савршен брак ипак постоји

1644319089_srecan-par.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Рецепт за савршен брак укључује шест смислених разговора, три дуге шетње - и два реда у штали сваког месеца, према истраживању.

Прочитајте још: Зашто МУШКАРЦИ ПРИЈАТЕЉСКО ПОНАШАЊЕ ЖЕНА тумаче као ФЛЕРТ: Научници ДАЛИ ОДГОВОР

Студија на 2.000 одраслих особа у срећном браку у Великој Британији такође показује да имају користи од заједничког кратког одмора два пута годишње, као и од два дужа одмора. И исплати се бити нежан, јер најзадовољнији парови рачунају да имају секс пет пута недељно и говоре „Волим те“ до 20 пута на две недеље.

Студија Варнер Леисуре Хотелс је такође открила 50 најбољих елемената који су кључни за срећан брак – укључујући бављење сопственим хобијима и интересима, омогућавање другој половини да вас види у најгорем случају и блесави једно с другим.

Такође се љубе два или три пута дневно и мазе 11 пута сваке недеље

Парови такође придају важност томе да слушају једно друго како гунђају о послу, да покажете другом колико сте поносни на њих и да поштујете друге. Сајмон Томпсон, генерални директор хотелске групе само за одрасле, која је наручила истраживање, рекао је: „Нисмо били изненађени када смо видели да су кратке паузе један од тајних састојака срећног брака.

Савети за срећан брак

"Многи парови који нас посећују кажу да се осећају ближе након романтичног викенда који се опушта и опушта заједно – и свакако помаже то што ни један ни други не морају да раде кућне послове. Чини се да је ово квалитетно време проведено у заједничким интересима победничка формула за трајни брак, заједно са вредновањем времена одвојеног од бављења индивидуалним хобијем. Међутим, као што ово истраживање јасно показује, потребна је добра мешавина хумора, привржености, разумевања и интересовања да би веза била узбудљива".

Остали савети које деле они који су дубоко срећни у браку укључују опраштање лоших навика, не спавање због свађе и затварање очију када је други нерасположен или досадан. Док се многи куну да ће заједно испробати нове ствари, отићи викендом и изненадити другу половину неочекиваним поклонима.

Дефиниција романтике се разликује од особе до особе

Неки од удобнијих парова верују да је кључ њиховог успеха у томе да бирају своје битке, да се не увреде ако други користи тоалет испред њих – и да увек стају на страну свог партнера, без обзира да ли су у праву или не. Праведна расподела кућних послова утире пут успешној заједници, као и могућност да се смејемо једни са другима након свађе.

Прочитајте још: Моћна поза у којој уживају и мушкарци и жене: Јесте ли чули за ЈАБ-ЈУМ?

Истраживачи су такође открили да 63 одсто одраслих у браку придаје велики значај томе да се њихова друга половина понаша романтично – при чему је сваки пети импресиониран већим гестовима као што је резервација путовања.

Више од седам од десет се слаже да заједничко дружење без икаквих ометања може додати узбуђење свакој вези – и подсетити их зашто се толико воле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas