Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Савети који ће вам помоћи да исправите ГРЕШКЕ које сви правимо после РАСКИДА ВЕЗЕ

Нико није срећан после тешког раскида.

1607951129_Depositphotos_19223395_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када је реч о лечењу сломљеног срца, постоји низ замки у које људи упадају, а познати психолог је отркио 6 најбољих савета како да их избегнете и да брзо зацелите ране.

Психолог Гај Винч окрива 6 савета како да брзо преболите бившу љубав:

1. Никад не проверавајте бивше на друштвеним мрежама

Због овога ћете само све више мислити на њу/њега и само ће вам отежати престанак маштања о бившој вези.

Прочитајте још: Разлози зашто ЛЕПШИ ЉУДИ заврше са РУЖНИЈИМА

2. Избегавајте размишљања о томе зашто је дошло до раскида

Због тога ћете често мислити о бившем уместо да се окренете другим стварима. Прихватите свако објашњење које одговара чињеницама и не повређује ваше самопоштовање, као нпр: партер вам није говорио како се осећа све до тренутка када је било прекасно или није био човек каквог сте га замишљали.

Прочитајте још: Најгоре реченице које упућујете партнеру, а да тога нисте ни свесни

3. Уклоните све подсетнике на везу

Ово ће само да вам проузрокује бол, стога немојте читати старе поруке или прелиставати старе фотографије.

4. Дружите се

Обратите се пријатељима у тешким тренуцима и прихватите њихову подршку. Сломљено срце ће бити ту неко време, а прави савет вам може помоћи да га зацелите што пре.

Прочитајте још: Баците се на њега! Не лети, мушкарци су у јесен НАЈМОЋНИЈИ!

5. Направи листу

Направите листу свих компромиса које сте направили у вези, да бисте следећи пут то исправили.

6. Вратите се старим омиљеним стварима

Радите ствари које су вам некада доносиле весеље и занимање, чак и ако вам се не чине занимљив и пријатним. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas