Oglas
· · Komentari: 0
veze

Najgore rečenice koje upućujete partneru, a da toga niste ni svesni

Postoje one rečenice koje bez razmišljanja upućujete partneru, možda i svakodnevno ne znajući da njima zapravo rušite temelje svoje veze.

1607784483_Depositphotos_91104250_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Da sve bude utoliko komplikovanije nije reč o pogrdnim izrazima, niti klasičnim osudama, kritikama i slično, već o prividnim "komplimentima". Svi ti navodni komplimenti, stvaraju preveliki pritisak na vašeg partnera i dovode do problema u vezu. Fraze na koje bi trebalo da obratite pažnju donosimo vam u redovima koji slede:

Ti si moj ceo svet

Ovakva fraza je vrlo opasna naročito ako je reč o vezi koja je tek započela. Biti previše vezan za nekoga je nezdrav odnos, koliko god ljubavi da je prisutno u priči. Reći nekom da je vaš ceo svet, preveliki je teret koji mu nepotrebno stavljate na leđa.

Pročitajte još: Žene vole AROGANTNE, a šta vole muškarci?

Ti si mi spasio život

Čak i ako ste pre osobe sa kojoj ste sad u vezi bili u lošem braku ili vezi bez ljubavi i poštovanja, vi ste sami sebe spasili – raskinuvši takvu vezu. Vaš sadašnji partner nema ništa sa tim, čak i ako je ušao u vaš život taman kada ste mislili da vam se svet raspada. Ovom frazom stavljate ga u opasan nadmoćan položaj nad vama.

Neke rečenice mogu da promene sliku o vama.

Ne znam šta bih radila bez tebe

Ako želite da se onaj kog volite dobro oseća, nikad ne treba da mu upućujete ove reči. One ne dižu njegovu vrednost u nebu, već snižavaju vašu. Kada on čuje ove reči, može promeniti sliku koju ima o vama, a sigrno je da ne želite da vas posmatra očima punim sažaljenja jer ste bespomoćni bez njega.

Pročitajte još: ČETIRI problema razaraju brak, a poslednji je STRAŠAN

Ti me ispunjavaš

Čitava ona priča oko – druge polovine, koju je potrebno pronaći da bismo bili kompletni toliko je toksična da bi je trebalo izbrisati iz svetskog rečnika. Reći nekon da je vaša druga polovina ili da vas ispunjava, znači smatrati sebe polovičnim i nepotpunim, što je daleko od istine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas