Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Сигнали да између вас постоји ЈАКА ХЕМИЈА: Сазнајте да ли сте повезани на посебан начин

Проверите да ли сте судбински повезани

1649337765_clay-banks-pfThjuy_jUA-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Хемија између двоје људе не може да се опипа нити опише, а тако је јака да повезује две сродне душе. Некада имате јак осећај да сте повезани са неком особом на необјашњив начин. Љубав је необјашњива ствар, а кад осетимо посебну енергију и кад срце крене брже да нам куца онда знамо да је та особа успела да уђе у наше срце.

Ако се осећате конфузно, ово су сигнали који ће вам помоћи да закључите да ли је баш то "то".

1. Осећање повезаности

Ако не можете да се отргнете утиску да сте повезани са вољеном особом, чак и кад нисте једно поред другог, то је велики знак. Ако вам је лепо и пријатно док сте заједно, онда ваша љубав има будућност. Кад и међу гомилом људи, енергетски можемо да осетимо само ту једну особу, будите сигурни да вас је судбина спојила.

2. Заједничка интересовања

Исти поглед на живот, међуљудске односе, посао, љубав, једноставно, зближава двоје људи. Имати заједничка интересовања са неким не значи да вам се укуси поклапају у свему, већ и да имате разумевања и за другачије ставове вољене особе. Разумевање и размењивање мишљења кључ је сваког успешног односа.

3. Смисао за хумор

Бројна истраживања су потврдила да парови који се више смеју заједно опстају дуже. Када засмејавате једно друго и смејете се истим шалама то је битан знак да је ваша љубав посебна.

Прочитајте још: ЈОГА вам може побољшати СЕКСУАЛНИ ЖИВОТ: Ових ПЕТ ПОЗА пружају снагу и флексибилност! (ВИДЕО)

4. Поштовање

Једнако битно као и љубав је - поштовање. Поштовање слободе, животних избора, мишљења и одлука партнера изузетно су важни. Љубав иде руку под руку са поштовањем, те тако, ако међусобно исказујете поштовања, ваша љубав је на стабилнијим основама.

5. Искреност

Када са неком особом имате праву емоционалну повезаност, онда нећете имати потребу да је лажете. Истина је увек боља од лажи. Када год не волите неког довољно осећаћете да је оправдана ваша лаж и нећете бити до краја искрени.

6. Поклапање у сексу

Једноставно - савршено се поклапате и разумете у сексу. То подразумева да имнате осећај за жеље своје вољене особе, стало вам је да и она буде задовољна и трудите се на сваки начин да је учините срећном.

7. Пријатно вам је и када ћутите

Релативно са сваком особом можемо да причамо, али изузетно су ретке оне са којима можемо да ћутимо, а да не осећамо непријатност. Ако вам и тишина прија као и разговор, ваша љубав има сигурне основе.

Прочитајте још: КАКО ПРУЖИТИ НАЈБОЉИ ОРАЛНИ СЕКС? Комплетан водич за мушкарце и жене

8. Нема досаде

Ово не значи нужно да нон-стоп радите узбудљиве ствари, већ да, и кад радите оне најобичније, не осећате досаду и монотонију. Ако са неком особом не радите ништа, али опет осећате да је довољно што је ту, онда је " то то".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas