Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
упознавање

Стручњак за везе објашњава како да избегнете непријатности на првом састанку: Важно је где седите

Упознавање и први састанци знају да буду незгодни, посебно ако сте према природи стидљива и повученија особа

1654245824_people-2557451_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Разговор често не може да буде константан, па долази до непријатне атмосфере када се људи не познају. Метју Хаси је један од водећих тренера за упознавање на Тик Току дели корисне савете везане за упознавање и како да тај процес буше што једноставнији. Сада је дао ултимативни савет за први састанак без бриге.

- Не седите једно наспрам другог, па чак ни када сте за столом у шанку - Метјуов је интересантан савет.

Овај савет је поприлично интересантан, а сигурно ће да орасположи оне који имају проблем да успоставе контакт очима на почетку.

Прочитајте још: Како преживети "СЛОМЉЕНО СРЦЕ" према науци? Доносимо вам неколико савета који ће вам помоћи

Метју је потом у видеу објаснио зашто би ово на почетку требало да буде корисна пракса:

- Ствара се одмах непријатност јер, наравно, када је тишина, нема где да гледате, а мале тишине су неизбежне између два странца који тек треба да се упознају. Када је неко директно испред вас и тишина је, не можете нигде да гледате. Једина опција је телефон, а то је непристојно - објашњава стручњак за упознавање, преноси Еxпресс.

- Дакле, када је непријатна тишина, а нисте једно наспрам другог, она заправо није непријатна, то је само тишина јер обоје гледате у свет. Ово такође може да буде начин да покренете разговор ако се нешто занимљиво дешава пред вама.

@тхематтхеwхуссеy Фирст датес цан бе террифyинг, бут И’ве гот соме цонверсатион типс тхат wилл хелп yоу бе унфоргеттабле. Кееп wатцхинг фор парт 2 анд тап тхе линк ин био фор тхе фулл видео #датингток #датингадвице #релатионсхипадвице ♬ оригинал соунд - тхематтхеwхуссеy

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas