Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Удобност је једна од најбитнијих ствари": Ово су 3 знака да сте упознали своју СРОДНУ ДУШУ

Ово су неки од знакова да сте упознали "оног правог"

1660653618_pexels-emma-bauso-2253838.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Када људи у одређеним годинама уђу у везу, одређена питања се сама намећу. Да ли је тај партнер заиста партнер за вас, да ли ће веза успети или само губите своје драгоцено време?

Проналажење "правог" није лако, неко проведе цео живот у потрази за таквом особом, а неко ни не примети да му је она негде успут "исклизнула" кроз прсте.

Психолози су сада открили да постоје сигурни знаци који показују да вам ваш партнер заиста одговара и да са њим можете да изградите везу и на крају крајева уђете у брак односно проведе заједнички живот.

Успевате брзо да се помирите

Сваки однос, поготово емотивни подразумева сукобе. Било да су они ређи или чешћи, најбитније за везу је да и ви и партнер имате способност брзог проналажења компромиса и прихватања. Ако сте и ви и вољена особа спремни да признате када нисте у праву и покушавате да решите проблем, то је партнер са којим безбедно можете градити будућност.

Не осећате да сте под стресом у вези

Психолози се једногласно слажу да је удобност у вези једна од најбитнијих ствари. То је оно чему се тежи. Партнери би требало да имају једнака "права" и не би требало да имају проблем да изнесу своје мишљење. Најбитније је да обе стране прихвате ону другу каква год да је. Када се то деси, тада се ради о здравом односу пуном љубави. Тек какав се успостави такав однос може се рећи да ће он бити крунисан браком.

Прочитајте још: Пет реченица које изговара заљубљен мушкарац: Сигнали који откривају да жели везу са вама

Делите иста интересовања

Када говоримо о интересовањима, то не мора да значи да се слажете са свиме што ваш партнер ради или воли. Међутим уколико је у питању хоби на који ваш партнер троши највише времена, а ви га не волите, тешко ћете успети у потпуности да уживате у вашем заједничком времену. Нећете моћи дуго да останете у таквој вези и зато је толико важно да одмах схватите какав је ваш изабраник и шта сте спремни да трпите.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas